#7 Garry Rodrigues

Mücadeleci,çalışkan elinden gelenin en iyisini yapıyor eyvallah da o kadar.Topu ayağında eveleyip geveleyen,adam geçemeyen hep yanlış tercihler yapan kısaca oyun görüşü kısıtlı kanat görmek istemiyorum artık bu takımda.

Ilk 11 için yetersiz zaten ama kısıtlı yeteneklere rağmen bu takıma katkı sağlıyor

Hızlı, mücadeleci ve en önemlisi bencil olmamaya çalışıyor

Bruma bundan daha iyiydi ama aynı zamanda daha bencildi. Yasin de dün gördüğümüz gibi bencil oynuyor.

Ilk 2 hafta Gomis için asistler yaptı

Bu adamı savunanları gördükçe çıldırıyorum vallahi. Demek ki mücadele etmek ve hırslı olmak GS'da oynamak için yeterli...

Yukarida da demistim zamaninda Sabri'yi de böyle savunuyorduk diye. Yedek olur maksimum Garry öteye de gidemez uzun vadede.

Yedek bile olamayacak kapasitede abi ya. Maç sıkışsa Garry mi kilidi açacak. Yasin bile bundan kat ve kat yetenekli oyuncu. Bu Garry yetenek fukarası resmen ama millet tutmuş bir mücade ediyor diyor. 3.5M'luk kazık. Millet bu adamları 300-400K'ya buluyor Afrika'dan...
Garry yine asist yapıyor. Yasin ne yapiyor? Allahin bencili. Yasinde yetenek var da ne oluyor . Sirf kendi icin cikiyor sahaya. Mucadele sıfır, top calma sıfır. Garry azimli hirsli mücadeleci ve en onemlisi bencil değil. Bu nedenlede skora katkı sağlıyor.

Büyüklerine hitap etmeyi öğrenmekle başlayabilirsin.
724992_o0be5.jpg

Garry yine asist yapıyor. Yasin ne yapiyor? Allahin bencili. Yasinde yetenek var da ne oluyor . Sirf kendi icin cikiyor sahaya. Mucadele sıfır, top calma sıfır. Garry azimli hirsli mücadeleci ve en onemlisi bencil değil. Bu nedenlede skora katkı sağlıyor.
Ben Yasin oynasın demiyorum. Garry'nin ne kadar yetenek fukarası olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Yasin ''bile'' daha yetenekli bundan. Orada bahsedilen nokta o...

İkiside beyin bedava

Bu adamı savunanları gördükçe çıldırıyorum vallahi. Demek ki mücadele etmek ve hırslı olmak GS'da oynamak için yeterli...
Mücadele hirsli olmayıpta top bana gelirse oynarim diyen bir futbolcu butun takımın dengesini bozar. O kosmazsa kimse kosmaz. O mücadele etmezse kimse etmez. Sahada her zaman yetenek degil bir futbolcunun çabası mücadelesi diger takimi atesler. Kosmayan mucadele etmeyen her futbolcu bütün takimin kimyasıni bozar. Sadece mucadele etmek hirsli olmak bu yuzden yeterlidir kardesim. Kosmadan mücadele etmeden hirsli olmadan hic bir takim başarılı olamaz.

Mücadele hirsli olmayıpta top bana gelirse oynarim diyen bir futbolcu butun takımın dengesini bozar. O kosmazsa kimse kosmaz. O mücadele etmezse kimse etmez. Sahada her zaman yetenek degil bir futbolcunun çabası mücadelesi diger takimi atesler. Kosmayan mucadele etmeyen her futbolcu bütün takimin kimyasıni bozar. Sadece mucadele etmek hirsli olmak bu yuzden yeterlidir kardesim. Kosmadan mücadele etmeden hirsli olmadan hic bir takim başarılı olamaz.
Can Abi'nin dediği gibi. Sabri için de aynı şeyler deniyordu çok mücadele ediyor diye. Büyük resmi görmüyorsunuz, kelimelerime takılıyorsunuz. Ben Yasin oynasın demiyorum. Elimizdeki en iyi malzeme Garry şu anda. Orası ayrı konu. Benim bahsettiğim nokta bu kadar yetenek fukarası bir oyuncunun GS'de işi yok. Beğenmediğimiz o ''Yasin bile'' kat ve kat yetenekli şu adamdan. Ha kullanamıyor beyni yok çünkü.

Bu adama nasıl tahammül ediyorsunuz anlamak güç. Övülüyor çok mücadele ediyor vs diye. Yetmez arkadaş yetmez. Mücadele etmek yetmez. Tabii ki edecek. 9 kişi pres yaparken izleyecek hali yok. E bunun neresi övünecek bir şey? Zaten koştuğu için oynuyor.

Ben izlerken gözlerim kanıyor artık. Bi kanat oyuncusu bu kadar kötü olur mu ya dribbling konusunda. Tolga bile daha iyi adam geçiyor şu takımda rezelete bakar mısın?

Maç sıkışsa Garry ile mi açacaksın kilidi? Yedek oyuncu dediğin maçı çevirme potansiyeli olur. Bu Garry at gibi koşmaktan başka bir şeye yaramıyor...

Azıcık aklını kullan Garry mesela topu aldığın zaman veya dribling'ini tamamladığın zaman şöyle kafanı kaldırıp bir bak takım arkadaşların ne yapıyor neresi boş neresi müsait

Top ayağına geldikten sonra gram düşünmüyor ilk aklına ne gelirse sonuna kadar onun için zorlatıyor ...

Neyse siz Garry'i övmeye devam edin. Aynen Bruma defansa yardım etmiyordu.

Garryi ovebilirsiniz zaten feghouli geldikten sonra yedek kalacak iyi bir yedek olur bizim icin fazlasi degil.

Garry solda çok daha faydalı olacaktır bence her daim işimize yarayacak bir oyuncu,takım oyuncusu en önemlisi

Geri
Üst Alt