Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle olacak büyük ihtimal. Yedek kulübesi bi nebze iyileşecek bu adam oraya geçince.Yalniz farkina vardiniz mi zamaninda tipatip ayni sekilde Sabri de övülüyordu. Cok enerjik, iyi niyetli, cok cabaliyor cok didiniyor.
Burasi Galatasaray abi, yeteneksiz ve beyinsiz futbolcunun yeri degil. Asla ilk 11 oynayacak kapasiteye sahip degil. Iyi bir yedek olur ancak.
Zorluk derecesi yüksek olan maclarda bu adamin eli ayagina dolanir. Feghouli hazir olunca ve insallah Asamoah gelince ilk 11 de yer bulamaz kendisine.
Öyle olacak büyük ihtimal. Yedek kulübesi bi nebze iyileşecek bu adam oraya geçince.
Bi soceidad yapsa gelse iyi olacak gibi ama mümkün değil tabi.
Bruma nin ilk geldiği seneye çok benzetiyorum. Bal yapmayan arı rolünde. Kafayı biraz kullanmayı öğrense iyi işler yapar.
GSCimbom Mobile App
1 2 oyuncu ile güçlenecek o kanadımız da.Yedek kulübemiz cok kötü. Rakip yorulunca bu Garry yi sokacaksin rakibin üstüne salacaksin kossun dursun herkes yorulunca.
Kanka tolga tam tudorun oyuncusu be. Golde attığı için Tudor kesmez gibi gözükmeye başladı bana.Maça hiç iyi başlamadı ama 50-80 arası sürekli rakip defansın sol kanadını çürüttü ...
Müthiş istekli bir kere ama tıpkı Tolga gibi gram akıl yok
Ama kolay kolay kesileceğini düşünmüyorum
Kanka tolga tam tudorun oyuncusu be. Golde attığı için Tudor kesmez gibi gözükmeye başladı bana.
Garry kesilir muhtemelen
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yalniz farkina vardiniz mi zamaninda tipatip ayni sekilde Sabri de övülüyordu. Cok enerjik, iyi niyetli, cok cabaliyor cok didiniyor.
Burasi Galatasaray abi, yeteneksiz ve beyinsiz futbolcunun yeri degil. Asla ilk 11 oynayacak kapasiteye sahip degil. Iyi bir yedek olur ancak.
Zorluk derecesi yüksek olan maclarda bu adamin eli ayagina dolanir. Feghouli hazir olunca ve insallah Asamoah gelince ilk 11 de yer bulamaz kendisine.