#7 Garry Rodrigues

Inanilmaz cabaliyor bu yuzden oynamaya devam eder bir süre ama kalite eksikligi oldugu kesin

Yasin'de hiç beyin yok Garry'de takımın yararını düşünecek kadar var farkları sadece bu bence.

Son düzenleme:
son pasları mükemmel değil ama efektif topçu her türlü oynar takımda. bakalım feghouli-asamoah gelince kesilecekmi

Haksizca ve asiri elestirdigimiz bi topcu.
Rodrigez onun icin verilen paranin cok ustunde performans sergiliyor bu sezon.
Can yakan hatalar yok digebilecegimiz kadar az yapiyor , cok kosuyor, asist yapiyor, savunma yapiyor,adam geciyor, gol vurusu iyi olmasada deniyor.
Galatasarayin ilk onbirine bende pek yakistiramiyorum ama cok faydali bi oyuncu arkadaslar.

Yalniz farkina vardiniz mi zamaninda tipatip ayni sekilde Sabri de övülüyordu. Cok enerjik, iyi niyetli, cok cabaliyor cok didiniyor.

Burasi Galatasaray abi, yeteneksiz ve beyinsiz futbolcunun yeri degil. Asla ilk 11 oynayacak kapasiteye sahip degil. Iyi bir yedek olur ancak.

Zorluk derecesi yüksek olan maclarda bu adamin eli ayagina dolanir. Feghouli hazir olunca ve insallah Asamoah gelince ilk 11 de yer bulamaz kendisine.

Yalniz farkina vardiniz mi zamaninda tipatip ayni sekilde Sabri de övülüyordu. Cok enerjik, iyi niyetli, cok cabaliyor cok didiniyor.

Burasi Galatasaray abi, yeteneksiz ve beyinsiz futbolcunun yeri degil. Asla ilk 11 oynayacak kapasiteye sahip degil. Iyi bir yedek olur ancak.

Zorluk derecesi yüksek olan maclarda bu adamin eli ayagina dolanir. Feghouli hazir olunca ve insallah Asamoah gelince ilk 11 de yer bulamaz kendisine.
Öyle olacak büyük ihtimal. Yedek kulübesi bi nebze iyileşecek bu adam oraya geçince.
Bi soceidad yapsa gelse iyi olacak gibi ama mümkün değil tabi.

Bruma nin ilk geldiği seneye çok benzetiyorum. Bal yapmayan arı rolünde. Kafayı biraz kullanmayı öğrense iyi işler yapar.

GSCimbom Mobile App

Öyle olacak büyük ihtimal. Yedek kulübesi bi nebze iyileşecek bu adam oraya geçince.
Bi soceidad yapsa gelse iyi olacak gibi ama mümkün değil tabi.

Bruma nin ilk geldiği seneye çok benzetiyorum. Bal yapmayan arı rolünde. Kafayı biraz kullanmayı öğrense iyi işler yapar.

GSCimbom Mobile App

Yedek kulübemiz cok kötü. Rakip yorulunca bu Garry yi sokacaksin rakibin üstüne salacaksin kossun dursun herkes yorulunca.

Yedek kulübemiz cok kötü. Rakip yorulunca bu Garry yi sokacaksin rakibin üstüne salacaksin kossun dursun herkes yorulunca.
1 2 oyuncu ile güçlenecek o kanadımız da.
Gorunen o ki asamoah ve wellington bu problemimizi çözecek.

GSCimbom Mobile App

Maça hiç iyi başlamadı ama 50-80 arası sürekli rakip defansın sol kanadını çürüttü ...

Müthiş istekli bir kere ama tıpkı Tolga gibi gram akıl yok

Ama kolay kolay kesileceğini düşünmüyorum

Kanka tolga tam tudorun oyuncusu be. Golde attığı için Tudor kesmez gibi gözükmeye başladı bana.

Garry kesilir muhtemelen

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yani gerçekten Tolga tam Tudorun istediği adam

Ama Garry de eski topçusu bence kanattan böyle topla/topsuz kat edebilen bu kadar mücadele eden bir adam kolay kesilmez top ileri bu kadar hızlı ve etkili taşıyan başka kimse yoktu bu süreçte takımda

İlk 1-2 maç Tolga 11 de başlar ama ofansif sıkıntısı çekmeye başladığınız an Garry ye sarılır yine

İlerleyen süreçte Belhanda/Tolga veya Garry/Tolga değişiklikleri izleriz gibi sık sık

Gayet iyi bir performans veriyor. Muazzam bir alternatif olur. Bu gözle bakmak lazım kendisine. Linnes/Garry gibi alternatiflerin olması elimizi fazlasıyla rahatlatacaktır değişikliklerde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çalışkan, istekli ve arzulu ama kalitesi bir yere kadar yetiyor. kulübeden girip katkı yapabilir.

Her hafta üstüne koyarak gidiyor. Yasin bencil olmasa bugün gol de atacaktı.

x´in bir enerjisi felan yoktu ki, en azindan 2010dan beri yoktu. Fizik olarak cok kötüydü. sifira inebildigi de görülmemistir. Caliskan felan da degildi, hepsi show.
Garry´den iyi bir yedek olur. Cünkü bu özellikler kendisinde gercekten de var. Zaman zaman iyi de calim atiyor...

3 maçtada begendim.İyi niyetli çalışkan bir oyuncu.Fakat işte futbol zekası düşük.Feghouli gelince yedeğe çekilir.Fakat 60 dan sonra girdiği her maçta fark yaratır.Yedektede böyle adamların olması çok iyi olur.

Sunu da yazayim. Su an cogu oyuncumuz, en etkili oldugu degil, takim icin en optimal olacak yerlerde oynuyor... Tolga´ya mesela yeni bir pozisyon icaat ettik. Belhanda orta saha, orta saha solu arasi oynuyor, pas yapacak sol kanadi olmadan. Rod sag acik oynuyor... Rod da solda da etkili, daha rahat calim atiyor. Ndiaye osmanlida oynadigindan cok daha geride...

Bana kalirsa bunun sebebi tudorun linnese defansif olarak güvenmemesinde yatiyor. Asamoah geldiginde, Tolga´nin okadar geriye gelmesine gerek kalmayacak. Hatta o yeni pozisyonu da gereksizlesebilir.

Ancak simdiye kadar cok iyi gitti bu dizilis. Ama Feg ile Rod arasindaki kalite farki da gece ve gündüz gibi...

Geri
Üst Alt