#7 Garry Rodrigues

Takımdaki en faydalı kanat oyuncusu.

Ft geldiğinden beri performansı ciddi anlamda arttı. Gerek çıkana kadar Göztepe maçı olsun, gerek hazırlık maçları ve bu maç çok iyi oynadı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Abi bi adam maç içinde hem aferin oğlum dedirtip hemde kendisine sövdürür mü ya. Bu yapıyor işte. 1.golden önce 2-3 kişiyi çalımladı içeriye çevireceği yerde top sürdü topla auta çıktı arkasından asist yaptı diğer pozisyonda.

Yine ilk yarı karşı karşıya ebesinin nikahına vurdu girse maç bitti. Ama vuruş açısı bakımından daha zorunuda attı. Değişik bi adam

Abi bi adam maç içinde hem aferin oğlum dedirtip hemde kendisine sövdürür mü ya. Bu yapıyor işte. 1.golden önce 2-3 kişiyi çalımladı içeriye çevireceği yerde top sürdü topla auta çıktı arkasından asist yaptı diğer pozisyonda.

Yine ilk yarı karşı karşıya ebesinin nikahına vurdu girse maç bitti. Ama vuruş açısı bakımından daha zorunuda attı. Değişik bi adam
Heyecan yaratmayı seviyor.

Gerçekten biraz daha futbol aklını kullanmayı bilse +10 gol +10 asist ile tamamlar ligi

Mesela bu maç 1 gol atıp 1 tane attırdı ama biraz daha futbol aklını kullanıp sakin kalmayı becerse 1 asist ve 1 gol daha ekleyebilirdi buna çok net şanslar geçmişti eline

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Ama yine söylüyorum Ndiaye-Rodrigues ikilisini çok merakla takip edicem ligin ikinci yarısına damga vurmalarını bekliyorum

bana göre heycandan oluyo o saçmalıkları.12 çalım denemesinden 10u basarılı olmuş.patlayıcı gücünü ölçülü ve akıllı kulllanmayı ögrenmeli

O bu değil de en iyi hücum oyuncumuz olduğuna kalıbımı basarım gomisle birlikte tabi.Feg ve belhandayı üst üste koy şunun verdiğini veremiyorlar ve bu adam onların yarısı kadar kazanıyor.

Deplasmandaki derbilerde gol atması halinde sevincini revize etmeli.
giphy.gif

Geri
Üst Alt