- 30 Temmuz 2009
- 26.702
- 3.669
- 1.853
Takımın bu şampiyonluk yarışındaki belki de en kilit futbolcusu. Nazar değmesin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sende bu adam takıntısı var . Kimi bekliyorsun bilmiyorum kicok mu iyiydi ben begenmedim ya :/ilkyarı özellikle
Sürekli 11 değil 11'e ilk yazılacak adam gomis ile birlikte . Sanki daha iyisi var da belki sürekli 11 olmayacak diyorsun . Kaleye gitmemize neden tek kişiTudor denen hıyar turşusu her fırsatta kesiyordu bunu. Adam geldiği günden bu yana genel olarak fayda sağladı. Böyle adamlara her zaman ihtiyaç var. Belki sürekli ilk 11'de kalmayacak ama kenarda bile dursa gözünü arkada bıraktırmaz.
Sürekli 11 değil 11'e ilk yazılacak adam gomis ile birlikte . Sanki daha iyisi var da belki sürekli 11 olmayacak diyorsun . Kaleye gitmemize neden tek kişi
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tudor denen hıyar turşusu her fırsatta kesiyordu bunu. Adam geldiği günden bu yana genel olarak fayda sağladı. Böyle adamlara her zaman ihtiyaç var. Belki sürekli ilk 11'de kalmayacak ama kenarda bile dursa gözünü arkada bıraktırmaz.