#7 Garry Rodrigues

Zamanında bu adam Bruma'dan iyi olabilir dediğim zamanlarda kafasını kullanmıyor diyenler vardı zaten 1 tık daha üstü olsa 100-120 m euro'luk oyuncu olur sene sonu satılsa rahatlıkla ülke rekoru gelir ama ben satmayıp CL'de 1 sene sergiledikten sonra piyasasını 2 katına çıkarabiliriz

jygqL9.jpg

geçen sene alındığında bu kadar iyi olacağını herhalde kimse tahmin etmezdi. Ben maksimum rotasyon oyuncusu olacağını düşünüyordum. Geldiği dönem de zaten son derece vasat bir performansı vardı.

Bu sene ise inanılmaz işler yapıyor. 28 yaşında çok başka seviyeye çıktı. Adamın kariyeri Hollanda alt ligi veya kümeye oynayan takımlar,sonra Bulgar Ligi'nin Trabzonspor'una gitmiş. Oradan Elche'ye ve sonra PAOK.

Vardy vol2 adeta. 27-28 yaşından sonra inanılmaz seviye..

Zamanında bu adam Bruma'dan iyi olabilir dediğim zamanlarda kafasını kullanmıyor diyenler vardı zaten 1 tık daha üstü olsa 100-120 m euro'luk oyuncu olur sene sonu satılsa rahatlıkla ülke rekoru gelir ama ben satmayıp CL'de 1 sene sergiledikten sonra piyasasını 2 katına çıkarabiliriz

evet zaten kullanamıyordu. İkinci yarı ile beraber bambaşka bir oyuncu oldu. Geçen sene ve bu sene ilk devrede hep final işlerinde saç-baş yolduruyordu.

Yaşı sorun malesef yoksa rahatlıkla 25M falan konuşulurdu.

1'e 1 kaldığı zaman Türkiye liginin hızlı oyuncusu olabilir çok rahat adam geçiyor. Adam öyle bir driplinge başlıyor ki rakipler nereye gideceğini bildiği halde sadece seyretmekten başka bir şey yapmaya fırsatı kalmıyor. Geçen seneden itibaren babel bu ligin en iyi kanat oyuncusuydu ama şu an Garry çıtayı öyle bir yükseltti ki yanına yaklaşabilen kanat oyuncusu olduğunu sanmıyorum. Tek eksiği var defansa yardım konusunda orta sahaya geliyor rakibin sol bekini tutması gerekiyor

Yaş olarak hala kendini geliştirip üstüne koyabilecek potansiyeli var ilk geldiği gün konya deplasmanında kalitesini göstermişti fakat o günden bu güne inanılmaz bir gelişim içinde ilerleme kaydediyor. Şu şartlar altında yaşına bakarsak ve oynadığı futbolla rahatlıkla sağ kanattaki sorunumuzu 4-5 yıl tamamen yok edecektir.

Tudor'un galibiyet alırım korkusuyla yedek oturttuğu adamdır

Bu takımın değişilmez en önemli oyuncularından hatta ilk 11 açıklanmadan tahtaya yazılması gereken ilk 3-4 oyuncudan biridir. Bence zeki bir futbolcu çünkü koşuya başlama anları veya arkadaşlarıyla uyumu gayet yerinde başka bir futbolcu olsa ya offside yakalanır ya da topa yetişemez tek eksik yönü çok panik yapması eğer ki sakin kalırsa çok daha katkı verecektir. Bu eksik yön bence tüm takım da var inanılmaz panik yapıyoruz ama bunun da maç oynadıkça aşacaklarına inanıyorum çünkü hızlı dikine futbol oynuyoruz hatta rakibin kalesine 5-6-7 saniye de pozisyona giriyoruz birlikte oynadıkları maç sayısı şu ana kadar 13 oldu. Bu takım şampiyon olacaktır hatta gelecek sene harika bir futbol şöleni bizleri bekliyorlar olabilir çünkü birbirine alışacaklar ve işte o zaman bu takımın gücü bu ülkeye fazla gelecektir :D

Ağladığını gördüğümde inanılmaz üzüldüm, her seferinde savundum yine savunacağım bu çocuk Terim'le beraber brumadan daha iyi bir performans sergileyecek

Her zaman savundum her zaman savunacağım daha potansiyelini çok daha fazla arttırabilir ki bazı oyuncular gelişim dönemine 25-26'lı yaşlarda başlayıp en üst noktasına 30 civarında çıkabiliyor

İkinci yarı özelinde değil ilk yarıda gayet iyiydi Tudorun kesiklerine rağmen

Profesyonel futbolcu Garry Mendes Rodrigues ve kulübü PAOK FC ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne net 3.500.000 EUR tutarında bonservis bedeli ödenecektir. Ayrıca, oyuncunun bir sonraki transferinden elde edilecek gelirin %20'si de PAOK FC kulübüne ödenecektir.

Son düzenleme:
Helal olsun koçuma diyecek bir şey yok. İyi oyuncu, özellikleri olan oyuncu dedim hep lakin futbol aklı eksik diyordum. Fatih Hoca ile beraber inanılmaz bir öz güven ile oynuyor ve bu durum akıl sorununu da tolere edebiliyor gibi görünüyor. Kötü de oynasa yüreğiyle oynadığına zaten şüphem yoktu lakin enteresan bir seviyeye geldi bu kadarını beklemiyordum. Kanat oyuncusu olarak Feghouli bir şekilde sezona damga vurur diyordum lakin bu adam onun önüne geçti.

Ayrıca Gomis ile iyi bir ikili oldular ve çok iyi anlaşıyorlar. Gerçi ligin ilk yarısında da gayet iyi anlaşıyorlardı lakin Tudor bu ikiliyi nedense sabote etti. Bir adam kendi ayağına sıkar mı? Evet sıkar ve hatta sıktı. Bedelini de ödedi zaten.

Özellikle Gomis - Garry ikilisini pamuklara sarıp sarmalamak lazım. Görüntü o ki şampiyonluğun yolu bu ikiliden geçiyor. Maşallah diyelim.

Sen nasıl bir kralsın ya :rose::rose::rose:

20 mil. € bile az sana be Garry Rodrigues ...

Profesyonel futbolcu Garry Mendes Rodrigues ve kulübü PAOK FC ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne net 3.500.000 EUR tutarında bonservis bedeli ödenecektir. Ayrıca, oyuncunun bir sonraki transferinden elde edilecek gelirin %20'si de PAOK FC kulübüne ödenecektir.

Bu maddeyi koyduranı sevmek lazım.

İlk geldiğinde belli bir potansiyeli olduğu görülüyordu.Ancak bir türlü süreklilik yakalayamamıştı.Şimdi ise rakiplere tecavüzlerini izliyoruz.25den aşağı satan haindir!

Maşallah diyelim harika ritim yakaladı.
Hiçbir rakibi affetmez oldu kara oğlan.
30 a ancak bırakmak gerekiyor 15-20 az bu performansa. Millet kimlere veriyor o paraları 30 veriyorlarsa alsınlar, vermiyorlarsa biz izlemeye devam ederiz seve seve clde

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt