Kaan Bilge
Tecrübeli Üye
- 4 Şubat 2014
- 5.168
- 1.646
- 1.168
Seni haketmek için ne yaptık be kral
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zamanında bu adam Bruma'dan iyi olabilir dediğim zamanlarda kafasını kullanmıyor diyenler vardı zaten 1 tık daha üstü olsa 100-120 m euro'luk oyuncu olur sene sonu satılsa rahatlıkla ülke rekoru gelir ama ben satmayıp CL'de 1 sene sergiledikten sonra piyasasını 2 katına çıkarabiliriz
1'e 1 kaldığı zaman Türkiye liginin hızlı oyuncusu olabilir çok rahat adam geçiyor. Adam öyle bir driplinge başlıyor ki rakipler nereye gideceğini bildiği halde sadece seyretmekten başka bir şey yapmaya fırsatı kalmıyor. Geçen seneden itibaren babel bu ligin en iyi kanat oyuncusuydu ama şu an Garry çıtayı öyle bir yükseltti ki yanına yaklaşabilen kanat oyuncusu olduğunu sanmıyorum. Tek eksiği var defansa yardım konusunda orta sahaya geliyor rakibin sol bekini tutması gerekiyor
Yaş olarak hala kendini geliştirip üstüne koyabilecek potansiyeli var ilk geldiği gün konya deplasmanında kalitesini göstermişti fakat o günden bu güne inanılmaz bir gelişim içinde ilerleme kaydediyor. Şu şartlar altında yaşına bakarsak ve oynadığı futbolla rahatlıkla sağ kanattaki sorunumuzu 4-5 yıl tamamen yok edecektir.
Tudor'un galibiyet alırım korkusuyla yedek oturttuğu adamdır
Bu takımın değişilmez en önemli oyuncularından hatta ilk 11 açıklanmadan tahtaya yazılması gereken ilk 3-4 oyuncudan biridir. Bence zeki bir futbolcu çünkü koşuya başlama anları veya arkadaşlarıyla uyumu gayet yerinde başka bir futbolcu olsa ya offside yakalanır ya da topa yetişemez tek eksik yönü çok panik yapması eğer ki sakin kalırsa çok daha katkı verecektir. Bu eksik yön bence tüm takım da var inanılmaz panik yapıyoruz ama bunun da maç oynadıkça aşacaklarına inanıyorum çünkü hızlı dikine futbol oynuyoruz hatta rakibin kalesine 5-6-7 saniye de pozisyona giriyoruz birlikte oynadıkları maç sayısı şu ana kadar 13 oldu. Bu takım şampiyon olacaktır hatta gelecek sene harika bir futbol şöleni bizleri bekliyorlar olabilir çünkü birbirine alışacaklar ve işte o zaman bu takımın gücü bu ülkeye fazla gelecektir![]()
Ağladığını gördüğümde inanılmaz üzüldüm, her seferinde savundum yine savunacağım bu çocuk Terim'le beraber brumadan daha iyi bir performans sergileyecek

Profesyonel futbolcu Garry Mendes Rodrigues ve kulübü PAOK FC ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne net 3.500.000 EUR tutarında bonservis bedeli ödenecektir. Ayrıca, oyuncunun bir sonraki transferinden elde edilecek gelirin %20'si de PAOK FC kulübüne ödenecektir.
Bu maddeyi koyduranı sevmek lazım.
Karın %20 si olsa neyse yavv.Direk satış gelirinin %20'si.Gerçekten akıl alır gibi değil.
Çok dikkat cekiyorsun
Şampiyon CİMBOM Yazdıracagiz
Kap bildiriminde gelirin %20'si yazıyor.
3.5a aldık zaten çok bişey farketmiyor ki
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi