#7 Garry Rodrigues

değerlenmişken satacaktık bunu ne güzel. bir de maaşına zam yaptık durduk yere.

saçmalamayın 2 maç kötü oynayınca satmalıydık vs tr performansıyla nere satıyorsun satarsında anlamsız rakamlara olur kalıp cl vitrininden sonra çok farklı rakamlara gidebilir (ortalama performansla bile)

Gomis olmayınca etkisi düşer normaldir. Eren gibi bir kazma ile oynamak kolay değil. Schalke maçında sağdan açtığı pası Gomis gol yapar, topu kaleciyle beraber sokardı.

Daha sezonun ilk yarisi bitmez iken simdiden ben demistim tarzi yorumlar yazmayalim. Herkes gibi Garry de formsuz olabilir. Geçen sezon Gomis gibi birisine iyi paslar atip takim oyununa katki sagliyordu, mevcut forvet durumu yüzünden takim oyununa verdigi katkinin düsmesi normal. Sabretmek lazim.

Yahu şu futboldan hiç anlamıyorsunuz ya da sırf isim isim bakıp yorum atıyorsunuz.

Schalke maçında Rodri'nin başına 2 azman vermişler adam ne yapacak, araya önüne vs top atması gereken Belhanda zaten ölü Rodri taa orta saha dan top alıp gidip gol nasıl atacak ya da sıfıra nasıl inecek.

Geçen yıl Gomis öyle böyle etkiliyordu Rodri'yi savunmanın dengesini bozmak olsun alan açmak olsun Eren'le olmuyor bu iş herif kafa topuna çıkıyor bizimkilerin değil rakiplerin önüne top atıyor.

Geçen yıl sağ kanatta az çok Feg oynuyordu rakipler 2 tarafı tutmak zorunda kalıyolardı hatta Arena'da çoğu maçta Mariano Feg kanadı resmen otoban gibiydi ama şimdi tek 1 kanada düştük forvet de yok tek 1 etkili oyuncun kaldı rakipler mal değil kitliyorlar o adamı.

Rodriguez'in iyi olduğu belli ama bu bencil olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Son zamanlarda takım oyunundan çok şahsi oynamaya başladı. Kulağının çekilmesi gerekiyor. Formsuz işte yahu bunu kabul etmek hainlik değildir.

Farklı farklı nedenlerden dolayı Takım olarak döküldüğümüz bir dönemde x oyuncuya yüklenmek doğru bulmuyorum.

Sıradan bir gol attı diye CR7 muamelesi yaparsanız olacağı bu.

assist yapabilmesi için gol atan birilerinin olması gerekiyor ne yazıkkı :cry:
Tabi ki.

Ama yine de kötü oynaması sadece forvetsizlikten kaynaklı değil ve asist yapamaması ile ölçülmez. Bu sezon mesela doğru dürüst adam bile geçemiyor.

Oyun içinde top kendisindeyken yaptığı tercihlerin neredeyse hepsi yanlış.

Ayrıca durduk yere Garry ye niye zam yaptık hâlâ anlamıyorum. Bir sezon iyi oynayan her adama zam yapacaksak o zaman tam tersi bir sezon berbat oynayan adamdan da para keselim. Tamamen aynı mantık.

sent via GSC

Geri
Üst Alt