#7 Garry Rodrigues

tam ünal aysal hazretlerinin seveceği tarzdan bir transfer

o zottirik yönetimde elbet ünal aysal ruhu taşıyan bir insan var imiş.

Bruma gibi topu ayağına istemiyor, fazla gevelemiyor. Bruma gibi 2-3 kişiyi ipe dizer gibi geçemez belki lakin daha fazla yarar sağlar. Bugün yaptığı gibi kanatta top getirir, içeri kateder.

tam ünal aysal hazretlerinin seveceği tarzdan bir transfer

o zottirik yönetimde elbet ünal aysal ruhu taşıyan bir insan var imiş.
862e7f03e6ee78d67c31fe262284b102.jpg

Bruma'yı gelecek vadeden bir futbolcu olarak dönemin 13 milyon eurosuna aldık diye biliyorum.

Farkindaysan Bruma Sporting Lizbon gibi takimdan geldi. Nedenini sana soyluyeyim Para. Simdi anlamissindir Garry'nin neden geldigini Paokdan daha dusuk bir paraya oynuyordu. Paok'un iyi oyuncularindan birisi Garry. Iyi oynuyanlarin hepsinin Barcelona veya Real Madrid gibi takimlarda oynuyacak diye bir kaide yok. Guney Amerika ligini takip edersen daha iyi anliyabilirsin. Orda cok iyi oyuncu var ama hepsi taninmadik takimlarda oynuyorlar.

Sayın Utkucan meşhur databasesinden mi buldu acaba Garry'i ?

Twitter

Son düzenleme:
En azından sezon sonuna kadar sağ kanada Linnes ile monte edip sol tarafta Bruma ortada Wesley ile oynamak gerek tabi bir forvet alınırsa iş yapıp ortalama 10 civarı gol atabilecek o zaman muazzam olur.

Daha bu işin Poldi'si , Yasin'i var.

İki sağlam transfer stoper ve forvet ile en büyük adayız.

Maç izlerken top hep kendisine gelsin istedim ? neden acaba?

Adam efsane. :D

Garry - Sneijder - Bruma
-----------Podolski-------------

Muazzam..

Biraz beklemek lazım.
Eren için bende dahil olmak üzere çok övmüştük ilk 6 maç sonra çöküşe geçti.

İlk maçı itibari ile bruma ile yardırır gibi duruyo bu sefer yanılmayalım bi transfer tutsun allah için.

NKGSDVBS
TapaTalK

Umarim dun ki performansini surdurebilir de 1-2 ay sonra kendisine hakaretler yagdirmayiz, ama ben daha da iyi olacagini dusunuyorum. Severim hizli oyunculari

Geri
Üst Alt