Fatih Celik
10 Numara!
- 12 Ocak 2011
- 10.391
- 3.340
- 458
Forum burun kiviriyorsa bunda is var demistim 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
.Forum burun kiviriyorsa bunda is var demistim![]()
müthiş bir katkı verecek burda beğenmeyenlerin yüzü kızaracak
yuh be kardeşim nerenle izledin maçı? pozisyonların çoğunu ilk yarıda verdik.ilk yarıda zaten garry oyunda değildi.ikinci yarıda verdiğimiz tek pozisyon skubicin vurup musleranın çıkardığı pozisyondu.aç özeti o pozisyonunda tekrarına bak.o dakikalarda garry solda değil sağ taraftaydı.skubici kaçıran adam sabri o pozisyonda.bu adam sağa geçtikden sonra linnes hiç olmadığı kadar etkili oldu dün akşam.oyuncunun en kotu ozelliği defansa yardım geri geliyor ama yalandan geliş oda. Carole'un bu kadar kötü oynamasının sebebide Rodriguesin geriye gelip adamını kovalamaması hatta konyanın sağ beki skubic en az 2 pozisyona girdi boşluklardan dolayı golcu bir oyuncu olsaydı 2 gol hatta 3 gol yerdik tabii buna carole'unda payı var .
Lan ne oldu şimdi durduk yereAslanım benim. Koçum.
Sağdan çok boş geldiler ikinci yarı, adam doğru söylemiş. O sıralarda solda Garry ya da Sabri vardı hangisi bilmem.yuh be kardeşim nerenle izledin maçı? pozisyonların çoğunu ilk yarıda verdik.ilk yarıda zaten garry oyunda değildi.ikinci yarıda verdiğimiz tek pozisyon skubicin vurup musleranın çıkardığı pozisyondu.aç özeti o pozisyonunda tekrarına bak.o dakikalarda garry solda değil sağ taraftaydı.skubici kaçıran adam sabri o pozisyonda.bu adam sağa geçtikden sonra linnes hiç olmadığı kadar etkili oldu dün akşam.
Bizim bekler çok kötü değiller kötü olan önlerinde oynayanlar ve stabil stoper ler. Carole büyük takımların içerisinde en iyi sol bek. Caner kahraman olduğu sürekli ileride rahat oylamasının sebebi stoper ve açıklarını kapatan Mehmet Topal Atiba gibi adamlar. 2. Yarı pozisyon vermemezin sebebide Rodriguez en azından az da olsa geri gelmesi yardım etmesi.yuh be kardeşim nerenle izledin maçı? pozisyonların çoğunu ilk yarıda verdik.ilk yarıda zaten garry oyunda değildi.ikinci yarıda verdiğimiz tek pozisyon skubicin vurup musleranın çıkardığı pozisyondu.aç özeti o pozisyonunda tekrarına bak.o dakikalarda garry solda değil sağ taraftaydı.skubici kaçıran adam sabri o pozisyonda.bu adam sağa geçtikden sonra linnes hiç olmadığı kadar etkili oldu dün akşam.
İyi işler yapacak gibi gözüküyor yine de temkinli olmak lazım konuşmak için erken.
yuh be kardeşim nerenle izledin maçı? pozisyonların çoğunu ilk yarıda verdik.ilk yarıda zaten garry oyunda değildi.ikinci yarıda verdiğimiz tek pozisyon skubicin vurup musleranın çıkardığı pozisyondu.aç özeti o pozisyonunda tekrarına bak.o dakikalarda garry solda değil sağ taraftaydı.skubici kaçıran adam sabri o pozisyonda.bu adam sağa geçtikden sonra linnes hiç olmadığı kadar etkili oldu dün akşam.