- 30 Mayıs 2011
- 16.177
- 1.084
- 458
Sol kanatta oynatsalar katki sagliyacak ama oynatmaz Riekerink efendi. Oynatsa olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yasin sagda Garry'den daha iyi gibi geldi bana.
Bizim sorunumuz bu tarz vasatı aşamamış veya standartı belli oyuncuları alıp, kaosun içine atarak takımı taşımalarını beklemek. Linnes, Josue, Cavanda, Hajrovic, Ontivero, Jose Rodriguez, Denayer, Amrabat hemen ilk aklıma gelen isimler. Yerlileri saymıyorum bile. Hepsi de saman alevi gibi arada parlayabilecek oyuncular ama takım senelerdir o kadar kötü ve sistemsiz ki, gidip yeni bir sağlam omurga oluşturmak yerine bu tarz isimleri alıp kurtarıcı diye sarılmayı tercih eder hale geldik.
Gel gelelim 6 senedir devam eden sirkülasyon içinde hiçbiri kendine yer bulamayıp bi şekilde dehleniyor kulüpten. Taraftar o kadar büyük bir boşlukta ki, biraz kıpırdayan adamı gördü mü anında Maradona muamelesi yapıyor, akabinde 1 hafta sonra aynı performansı göremeyince bu da çöpün tekiymiş diyip yine sövmeye başlıyor. Garry'nin de mevcut düzende aynı kaderi paylaşması olası görünüyor. Beklentileri bu kadar yüksek tutmayı bırakmamız gerek bi an önce. Sneijder ve Podolski'nin bile artık yetersiz göründüğü bi ortamda Garry falan hikaye. Arada bir parlar heyecanlandırır, ama fazlası olacağını zannetmem. Takımı taşıyabilmek çok farklı meziyetler gerektirir, bu meziyette ki oyuncuları da alabilecek bir yönetim ve zihniyet yok artık kulüpte.
Akhisar ve Kayseri maçlarında kendini iyiden iyiye belli eder.
Biz bu tarz maçlarda dahi iyi oynamakta zorlanan bir takım olduğumuz için bence ölçü olabilir. Rodrigues'den bjk fb maçlarını aldırmasını beklemiyorum zaten bu tarz maçları aldırsın kafi. Bjk fb maçlarını da Sneijder, Podolski ve Bruma aldırsın bir zahmet.İkiside çok zayıf takım hatta rizesporda çok zayıf takım.
Ama işin güzel yanı bu 3 maçta da çok iyi oynayabilir.
yooelmandere ilk geldıgınde ne yapılıyosa aynısı yapılıyo.bunu yapmayın.