#7 Garry Rodrigues

Sol kanatta oynatsalar katki sagliyacak ama oynatmaz Riekerink efendi. Oynatsa olur.

Yasin sagda Garry'den daha iyi gibi geldi bana.

Yasin varken sağ kanattan da atak yapıyoruz. Ama Rodrigues girdikten sonra sürekli sol kanat üzerinden oynuyoruz. Geçen ztk maçında da aynısı oldu. Çok büyük bir problem bu.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

sagda da oynar ama jouse,selcuk ve sabri gibi beyinsizlerle oynayamaz.tolga ve sneijder lazım.gayet iyi futbolcu.

Fizik olarak yetersiz bir görüntü çizdi.Ayrıca takim olarak neden bu çocuğa pas atmıyoruz anlamadım

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sistemde herkes kaybolur..

Hoca desen yok

Başkan desen yok

Takım içi bütünlük desen yok, herkes alıyo topu kendi başına bişeyler yapmaya kalkıyo.

Takım oyunun içinde bu oyuncular kendini gösterir, ama 2011 de olduğu gibi bu dönemde de bu kulübe gelen çok çok iyi oyuncu değilse kaybolup gider.

Bizim sorunumuz bu tarz vasatı aşamamış veya standartı belli oyuncuları alıp, kaosun içine atarak takımı taşımalarını beklemek. Linnes, Josue, Cavanda, Hajrovic, Ontivero, Jose Rodriguez, Denayer, Amrabat hemen ilk aklıma gelen isimler. Yerlileri saymıyorum bile. Hepsi de saman alevi gibi arada parlayabilecek oyuncular ama takım senelerdir o kadar kötü ve sistemsiz ki, gidip yeni bir sağlam omurga oluşturmak yerine bu tarz isimleri alıp kurtarıcı diye sarılmayı tercih eder hale geldik.

Gel gelelim 6 senedir devam eden sirkülasyon içinde hiçbiri kendine yer bulamayıp bi şekilde dehleniyor kulüpten. Taraftar o kadar büyük bir boşlukta ki, biraz kıpırdayan adamı gördü mü anında Maradona muamelesi yapıyor, akabinde 1 hafta sonra aynı performansı göremeyince bu da çöpün tekiymiş diyip yine sövmeye başlıyor. Garry'nin de mevcut düzende aynı kaderi paylaşması olası görünüyor. Beklentileri bu kadar yüksek tutmayı bırakmamız gerek bi an önce. Sneijder ve Podolski'nin bile artık yetersiz göründüğü bi ortamda Garry falan hikaye. Arada bir parlar heyecanlandırır, ama fazlası olacağını zannetmem. Takımı taşıyabilmek çok farklı meziyetler gerektirir, bu meziyette ki oyuncuları da alabilecek bir yönetim ve zihniyet yok artık kulüpte.

Bizim sorunumuz bu tarz vasatı aşamamış veya standartı belli oyuncuları alıp, kaosun içine atarak takımı taşımalarını beklemek. Linnes, Josue, Cavanda, Hajrovic, Ontivero, Jose Rodriguez, Denayer, Amrabat hemen ilk aklıma gelen isimler. Yerlileri saymıyorum bile. Hepsi de saman alevi gibi arada parlayabilecek oyuncular ama takım senelerdir o kadar kötü ve sistemsiz ki, gidip yeni bir sağlam omurga oluşturmak yerine bu tarz isimleri alıp kurtarıcı diye sarılmayı tercih eder hale geldik.

Gel gelelim 6 senedir devam eden sirkülasyon içinde hiçbiri kendine yer bulamayıp bi şekilde dehleniyor kulüpten. Taraftar o kadar büyük bir boşlukta ki, biraz kıpırdayan adamı gördü mü anında Maradona muamelesi yapıyor, akabinde 1 hafta sonra aynı performansı göremeyince bu da çöpün tekiymiş diyip yine sövmeye başlıyor. Garry'nin de mevcut düzende aynı kaderi paylaşması olası görünüyor. Beklentileri bu kadar yüksek tutmayı bırakmamız gerek bi an önce. Sneijder ve Podolski'nin bile artık yetersiz göründüğü bi ortamda Garry falan hikaye. Arada bir parlar heyecanlandırır, ama fazlası olacağını zannetmem. Takımı taşıyabilmek çok farklı meziyetler gerektirir, bu meziyette ki oyuncuları da alabilecek bir yönetim ve zihniyet yok artık kulüpte.

Taraftarın istediği Üniversite mezunu, KPSS'den 90 ve üzeri puanı olan, en az iki dil bilen, tecrübeli, referansı olan, genç ve dinamik isimler.

takımla alışırsa Garry de katkı verecektir. Sabır beyler sabır. Siz gidin 2.golü yediren Balta paşaya kızın.

Benim tahminin Brumayi satacaklardi onun icin garry geldi yoksa neden baska bölgeler sos verirkene sen git sol acik al? ama brumayi istenilen rakam bulamayinca planlari elinde patladi.

Ben dünde yazmistim bügünde, neden baska bölgelere transfer gerekirkene sen kanat oyuncusu aliyorsun? aldin madem neden sol acik aliyorsun?

Dünkü maca gelince karabük saglam kapandi bos alan birakmadilar dogal olarak da garry bruma gibi oyuncular vasati acamadi, neden yasin etkili gözüktü derseniz, ilk yari karabük daha acik futbol oynadi beraberlikden sonra kapaldilar. bir iki mac daha sans verilmeli yorum yapabilmek icin.

C28ssSpWIAAJmRf.jpg

C28ssSWXAAAtuIE.jpg

C28ssQmWIAAoZ5j.jpg

Güçsüz, ayı boğamaz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Akhisar ve Kayseri maçlarında kendini iyiden iyiye belli eder.

İkiside çok zayıf takım hatta rizesporda çok zayıf takım.
Ama işin güzel yanı bu 3 maçta da çok iyi oynayabilir.
Biz bu tarz maçlarda dahi iyi oynamakta zorlanan bir takım olduğumuz için bence ölçü olabilir. Rodrigues'den bjk fb maçlarını aldırmasını beklemiyorum zaten bu tarz maçları aldırsın kafi. Bjk fb maçlarını da Sneijder, Podolski ve Bruma aldırsın bir zahmet.

Böyle skillful topçuları severim

Bruma&Rodrigues ikilisini kullanmamız lazım sürekli olarak Poldi&Sneijder in ağır kaldığı anlarda kanatlardan yardırmalı bu ikisi sürekli

elmandere ilk geldıgınde ne yapılıyosa aynısı yapılıyo.bunu yapmayın.

Geri
Üst Alt