#7 Garry Rodrigues

Yaw ayagina top 30 kez geldiyse bunun 20si top kaybi beyler. Tek artisi enerjisi ve savunma'ya verdigi destek. Sol açik'a mutlaka Yasin ve Garry'le rekabete girecek genç Talisca vari bir scout transferi lazim. Kiralik'ta olabilir bu isim ama maaliyeti uygun biri olsun.

Son düzenleme:
Son maçında niye beğenmediğinizi anlamadım. Hücumda Bruma performansı beklemek yanlış. Defansa yardım konusunda Bruma'dan iyi ve adamını takip ediyor. Sağ tarafta Feghouli ve Mariano'nun hücumdaki etkisini düşününce ve sol tarafa da Asamoah gelince, Rodri dengeleyici unsur olarak oynayabilir bence.

Gsc App

Son maçında niye beğenmediğinizi anlamadım. Hücumda Bruma performansı beklemek yanlış. Defansa yardım konusunda Bruma'dan iyi ve adamını takip ediyor. Sağ tarafta Feghouli ve Mariano'nun hücumdaki etkisini düşününce ve sol tarafa da Asamoah gelince, Rodri dengeleyici unsur olarak oynayabilir bence.

Gsc App

Defans katkısı olarak Mariano'yu 3-4 defa yalnız bıraktı açıkçası o konuda Kayseri maçında zayıf kaldı bence..

Arkasında eğer gelirse Asamoah ile çok iyi bir ikili oluştururlar.

Bu akşam gol bekliyorum Garry'den çok hırslı başladı ilk maç Gomis'e attıracam diye kendi golünü yedi ama bunlar güzel şeyler takım adına.

Asamoah-Garry ikilisi bu ligin en dengeli en tempolu sol kanadı olur
Mariano-Feghouli zaten bu ligin en iyi sağ kanadı ...

Rodriguez ilk 11 olsada olmasada rotasyon icin 1 kanat lazim.

beyin nakli yaptırmıs bu sene masallah

Bu herifin karşısında bek olmak istemem la adam 1 saniye durmuyor oyun içinde. Feghouli'nin işi zor bence bu formuyla zor kesilir Rodrigues.

Yine iyi oynadı. Memnun edici, Feghouli girdikten sonra solda iş yapar gibi gözüküyor. Özellikle takım pressine iyi yardım ediyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt