Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
bu topçuyu sevmedim yakışmıyor brumayı geri alalım.
benim de hayalim o ..Leipzigde yedek kalıyor as oynamasına da çok zor mevcut karoda..acaba devre arası veya sene sonu bir zorlasak kiralık falan gelir mi ki ?
bu topçuyu sevmedim yakışmıyor brumayı geri alalım.
benim de hayalim o ..Leipzigde yedek kalıyor as oynamasına da çok zor mevcut karoda..acaba devre arası veya sene sonu bir zorlasak kiralık falan gelir mi ki ?
hakan D. sana Hayri Cund fakesi demiş İGORdash bu garib ithama bir cevabın olacak mı?![]()
,Kendisini futbol alimi sanan ama futbol cahilliğinden gözü kör olmuş birinin yorumlarını umursamıyorum zaten denkte gelmemiştim,gelsemde sallamazdım gerçiyoklamak lazım belli olmaz. tabi oynamazsa yarım dönem boyunca böyle.
Oliver Burke kadroda kalmaliydiLeipzig ve hele Rangnick genc oyunculari kafadan 2-3 sene tutuyor ( alisma, kaynasmadan dolayi). Gerekirse hic oynatmazlar, ana bir an görmüssün patlama yapmis oyuncu
Yasin bundan 10 kat yetenekli topçu dediğimde millet bana Garry koşuyor, mücadele ediyor diyordu.Cok kararsizdim bu konuda ama bence bu Yasin den daha beyinsiz bir futbolcu.
Yasin'i kullanalim biraz da sol kanatta önümüzdeki zamanlarda. Tabi Tudor uyarmali onu gece gündüz egona tüküreyim senin adam gibi top oyna diye.
Hoş, hala mantık değişmemiş gözüken o ki...