#7 Garry Rodrigues

evrim geçirmeli ilk 11de oynayacak yetenekte olması için

hakan D. sana Hayri Cund fakesi demiş İGORdash bu garib ithama bir cevabın olacak mı?:(

Leverkusende 85 yıl futbol oynamadım renktaşım bu yüzden cevap verme hakkım yok :D,Kendisini futbol alimi sanan ama futbol cahilliğinden gözü kör olmuş birinin yorumlarını umursamıyorum zaten denkte gelmemiştim,gelsemde sallamazdım gerçi

DKyjgedXkAA76JV.jpg

Bu maçta forma giymesi halinde sol kanatta çok daha etkili olacağını düşünüyorum. Ayrıca Latovlevici'ye savunma anlamında yapacağı yardım da kritik.

Eğer devre arasında Asamoah gelirse sol bekte değil bunun yerine sol önde oynamasını tercih ederim.Bence Lato-Asamoah ikilisi Asamoah-Garry ikilisinden daha faydalı olur.

yoklamak lazım belli olmaz. tabi oynamazsa yarım dönem boyunca böyle.

Leipzig ve hele Rangnick genc oyunculari kafadan 2-3 sene tutuyor ( alisma, kaynasmadan dolayi). Gerekirse hic oynatmazlar, ana bir an görmüssün patlama yapmis oyuncu

Bu herifi hiç sevmiyorum bruma'nın çalım atamayanı.yani boş küme.Tolga bile bunun kadar çalım atmaya çalışssa daha çok çalım atar.tam kilit noktalarda bütün hücumu rezil ediyor.pası ne zaman vereceğini kestiremiyor.

Hacı yeter da,pas verilecek yerde kaleye vurursun kaleye vurulacak yerde pas vermeye çalışırsın son tercihlerinin bir tanesi bile mi doğru olmaz yav.

Cok kararsizdim bu konuda ama bence bu Yasin den daha beyinsiz bir futbolcu.

Yasin'i kullanalim biraz da sol kanatta önümüzdeki zamanlarda. Tabi Tudor uyarmali onu gece gündüz egona tüküreyim senin adam gibi top oyna diye.

Son düzenleme:
Cok kararsizdim bu konuda ama bence bu Yasin den daha beyinsiz bir futbolcu.

Yasin'i kullanalim biraz da sol kanatta önümüzdeki zamanlarda. Tabi Tudor uyarmali onu gece gündüz egona tüküreyim senin adam gibi top oyna diye.
Yasin bundan 10 kat yetenekli topçu dediğimde millet bana Garry koşuyor, mücadele ediyor diyordu. :D Hoş, hala mantık değişmemiş gözüken o ki...

Yasin diger oyuncularin motivasyonunu bozuyor.Bunun en azindan takimin havasini bozma ihtimali yok.

Geri
Üst Alt