#7 Garry Rodrigues

cabasi cok iyi ama beyni error yapiyor zaman zaman.
ins. biraz heycani üzerinden atipta maca verir kendini.
cünkü cogu aptaligi heycandan geliyor bence cünkü yeri garanti degil.

Cok hazetmesemde her an herseyi yapabilecek potansiyeli var.oyun akli ve oyun becerisi hic yok bence ama takima dinamizim kattigi gercek

Bunun kritik anlarda doğru karar veren cinsinin fiyatı ne kadardır acep ?

sut cekecegi yerde habire pas vermesi tuhafima gitti. Sanki birisi dedi buna, sut cekme diye. Iyi sutlari'da var

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Bunun kritik anlarda doğru karar veren cinsinin fiyatı ne kadardır acep ?

25-30M safe. Hizi. , her yere kosmasi etc. muazzam birsey. Dribbling fena degil.

Tüm beyinsizliğini de hesaba katarak söylüyorum ki 30m'lik çöp Keita Balde'den daha iyi. Herkes son tercihlerini düzgün yapamadığını yazmış zaten. Neredeyse herkes bu konuda hemfikir. Doğru, ama kanatta kendisi yerine Tolga oynarken iş tercih yapma aşamasına bile gelmiyor. Tabi bunu Tolga'yı eleştirme anlamında söylemiyorum ama Tolga solda değil ortada oynamalı. Konuya dönersek; elimizde örneğin bir Konoplyanka olmadığına göre, sol kanada bir takviye gelene kadar her maç oynamalı. Her şeyden önce oyun hızlanıyor, pozisyona girme ihtimalimiz artıyor. Çalışkan bir oyuncu olduğu için takım savunmasına da katkıda bulunuyor.

Bu adam oynamasın da Tolga mı sol kanat oynasın ? Aklıyla oynamıyor ama kendisi adamdır, pırıl pırıldır. Mücadelen yeter aslanım.

Anıl doğru söylüyor aslında. Avrupadaki kalburüstü takımlardaki şişirilen çoğu hücüm oyuncusundan iyi. Keita Balde, Jean-Kevin Augustin gibi adamalra bakıyorum da Rodrıguestem daha az zeka var. Bu örnekler çoğaltılır. Jose Izquierdo Gelson Martins Inaki Willaims falam filan

Herkes zekasından dem vurmuş tamamda o da tam olsa zaten bizde değil Manchester city de olurdu

Takimin ilk 3-4 bankosundan biri , muslera , mariano ve fernandodan sonra gorevini eksiksiz yapan bir adam

bruma 15 ettiyse bu da en az o kadar eder , azili bir rodriguez fanatigiyim

oynamadigi her mac kilitleniriz , bunu hep soyledim

bu maca degil , ts macinda oyuna girmeden onceki takima bir de girdikten sonrasina odaklanip izleyin farki gorursunuz

Beygir gibi kosan adami hic bir defans oyuncusu , amator takimdan cikan bir genc de olsa "aman nasilsa bir sey olmaz" diye birakamaz

faydasi bu . Anca hali sahadaki yeteneksiz fasulyelere karsi soylenir o soz

oraya rodriguez degil futbola dun baslamis 15 yasinda cocuk da koysan o sekilde kosan adam tehdittir

sampiyonlugun sifresi bir rodriguez , iki tam gobekte fernando sakinligi , bir de forvette su an olmayan cesitlilik . Erenle bu cozulebilir ama cozulemeye de bilir

onun disinda bu takim cok yiyip cok atan bir takim , o yuzden yenenlere cok takilmiyorum

Bu tarz oyuncularda yarar vardır rakip oyuncuları yıpratma adına defansa da katkı sağlayan bir oyuncu.Son hamlelerde bitirici olabilse bu lige fazla bir oyuncu olur.

Son hareketlerde eksikligi beyin eksikliginden degil. Rodriguez guclu bir karakter degil ve babalarla oynuyor

yaninda oynadigi adamlar ya kendisinden eski ya da daha kariyerli

surukledigi nice topu kendi vursa gol yapacakken ayip mi olur diye forvete aktarma mecburiyeti hissediyor , son macta forvetlerden hangisina aktarsam derdine duserek master yapti

son derece hatali

Aslında bencil olmaması iyi. Böylece takım oyununa katkısı oluyor. Ara sıra şut çekebilir.

Geri
Üst Alt