#7 Garry Rodrigues

Seviyorum ben bu Rodrigues'i maç seçmiyor elinden geleni yaptığına da inanıyorum. Bencilliği de yok sürekli forvete gol attırma derdinde. Tek olumsuz yanı arada ne yapacağını şaşırıyor karar veremiyor.

Anıl doğru söylüyor aslında. Avrupadaki kalburüstü takımlardaki şişirilen çoğu hücüm oyuncusundan iyi. Keita Balde, Jean-Kevin Augustin gibi adamalra bakıyorum da Rodrıguestem daha az zeka var. Bu örnekler çoğaltılır. Jose Izquierdo Gelson Martins Inaki Willaims falam filan

yapma gelson bunu 5 e böler :D

aman rdaşlar messi'den de zeki bu adam biraz daha abartın :D
saydığınız oyuncular garry'i top diye oynarlar ahahahah :D

Anlaşılan bu da Dünya'nın en iyisi. Tabi insanlarda haklı kainattaki Ender iyi takımlardan biri olan gençlere karşı gayet iyi oynadı.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anıl doğru söylüyor aslında. Avrupadaki kalburüstü takımlardaki şişirilen çoğu hücüm oyuncusundan iyi. Keita Balde, Jean-Kevin Augustin gibi adamalra bakıyorum da Rodrıguestem daha az zeka var. Bu örnekler çoğaltılır. Jose Izquierdo Gelson Martins Inaki Willaims falam filan
bu cocuga dikkat edin

Şut konusunda azıcık daha bencil olmalı. En azından bazı pozisyonlarda. Dün 2 kere önü açıkken içeri pas vermeye kalkınca pozisyon öldü. Kendine güven!

Sakatlık veya ceza olmadığı sürece ve devre arasında o bölgeye daha iyisi alınmadığı sürece bu adam Feghouli ile birlikte kanatlarda yer almalı, başka da bir alternatif yok bu konuda. Son hareketlerde çoğu zaman yanlış karar verdiği doğru fakat elden bişey gelmez, en azından o son ana kadar pozisyonu getirebilmesi de önemli. Bunu yapabilen fazla oyuncumuz yok zira.

Oynadığında takıma fayda sağlıyor ancak son kararları berbat ötesi.Yapabileceği en kötü kararı almasını beceriyor bir şekilde.Dün maç 7-8 olmadıysa Garry'nin hatalı kararları yüzündendir.Ancak takımda adam gibi kanat oyuncusu olmadığı için devre arasına kadar ilk 11 de oynaması gerekiyor.Kanatsız oynamaktan iyidir.

Şöyle Tolga-Garry gibi adamlara keşke iyi teklifler gelse de kazanarak yollarımızı ayırsak bu adamlar ile ...

Bu adam nasil ilk 11 oynamaz?en hafif tabirle serefsizlik

Garry e hoca takmış. Geçen sene brumaya takmıştı. bu sene de linnes ve garry kurbanları.

Şu herife bile kaldıysak yuh yaw. Bruma fln vardı bir zamanlar vah vah

Ulan Gary oyuna girdiği gibi hareketlilik kazandırdı nasıl kesersin Tudorr

tudorun gücü de bu garibime yetiyor şamar oğlanına çevirdi adamı.

Geri
Üst Alt