#7 Garry Rodrigues

garry her zaman oynamalı ben hep söylüyorum belki çok iyi orta yapamıyor ancak sürekli rakibi yoruyor.

sol kanada yazın,sağ kanatta işi yok rodriguesin.orası feghoulinin.

Nasıl sadece hızlı lan? Takımda verkaç yapan sürekli hareketli olan rakibi bırakmayan tek nadir adamlardan. Takımı sürklase ediyor ileri doğru bir kere.

o konuda çok iyi de ,yıldım artık bunun atamadıgı gollerden ve yapamadıgı asistlerden.çabası boşuna gidiyo katkısı olsa bile.bugün 2 asisti yendi,o ayrı.

beyni olsa zaten cityde, liverpoolda salahla oynar

ciddiyim bu konuda.

Bruma ilk geldiği sezon çok hareketli ve son tercihlerde kötü durumdaydı.
Daha sonra zamanla bu konuda kendisini geliştirdi.(Genç ve gelişime açıktı zaten)
Evet Rodrigues yaş olarak çok daha büyük ama çalışarak son hamleleri daha iyi bir noktaya getirebilir.
Çalışkan bir futbolcu ve büyük bir takımda barındığının farkında.
Çalışmaya devam eder ve kendisini biraz daha geliştirebilirse yer bulmaya devam edecektir.

Ayağı kopsa da oynamalı çok net. Beğenmeyenler FB, TS, Başakşehir maçlarına baksın, fazla yoruma gerek yok. Beyin olarak ciddi sorunları var orası doğru ama hızı ve adam eksiltme yeteneği gayet iyi bu lig için.

Bu takımın değişilmez en önemli oyuncularından hatta ilk 11 açıklanmadan tahtaya yazılması gereken ilk 3-4 oyuncudan biridir. Bence zeki bir futbolcu çünkü koşuya başlama anları veya arkadaşlarıyla uyumu gayet yerinde başka bir futbolcu olsa ya offside yakalanır ya da topa yetişemez tek eksik yönü çok panik yapması eğer ki sakin kalırsa çok daha katkı verecektir. Bu eksik yön bence tüm takım da var inanılmaz panik yapıyoruz ama bunun da maç oynadıkça aşacaklarına inanıyorum çünkü hızlı dikine futbol oynuyoruz hatta rakibin kalesine 5-6-7 saniye de pozisyona giriyoruz birlikte oynadıkları maç sayısı şu ana kadar 13 oldu. Bu takım şampiyon olacaktır hatta gelecek sene harika bir futbol şöleni bizleri bekliyorlar olabilir çünkü birbirine alışacaklar ve işte o zaman bu takımın gücü bu ülkeye fazla gelecektir :D

Cezadan motive olmuş şekilde dönen bir Feghouli ve ortalarında Belhanda ile oynamalı net bir şekilde bu takıma faydalı ;

Devam et Aslanım !

Beyinsiz olmasına rağmen bu takımın olmazsa olmazı. Mariyano ile uyumu şahane.

1-Feguli geldiğinde kesilcek mi?
2-Bu adam sol kanatta verimli olamıyor+mariano ile uyumu müthiş feguli ile aynı 11de nasıl olcak merak ediyorum

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alindiginda bir sürü kişi abartili eleştiriyordu garryi kesip atiyorlardi

umarim o kişiler garrynin ne kadar faydali 1 oyuncu oldugunu görmüşlerdir

Geri
Üst Alt