#7 Garry Rodrigues

Duygusal ve çabuk morali bozulabiliyor. Fatih hoca onun için bir şans anlar bu tip işlerden sakatlığı ciddi değil sanırım beynini kullanmayı öğrenirse çok iş yapar

fatih hocam buna babalik yapar ve 2. devre cok isimize yarar

Fatih Hoca ile beraber takımın gediklisi olur Rodriguez. Umarım uzun sürmez sakatlığı.

Ilgimi cekti adam sakatlanmis ne yardim eden var ne doktor geliyor, tek basina saha disindan yedek külübesine yürüdü agliya agliya tuafima gitti yani

Valla çıkana kadar bence sahanın en iyisiydi

Sol tarafı tek başına işledi birkaç pozisyonda

Zaten sol tarafımız yerlerde inşallah uzun sürmez sakatlığı

Hocamla çok daha iyi olacağından şüphem yok. Umarım bununda sakatlığı ağır değildir

Cumhur Önder Arslan:

Rodrigues, sağ arka adalesinde ağrı hissettiğini ancak şu anda bir probleminin olmadığını söyledi.

Alindiginda sabirli olmamiz gerektigini demistim

Hala diyorum

Garry yetenekli bir oyuncu ve daha da iyi olabilir

Bugün iyi bir performans sergiledi

Ağladığını gördüğümde inanılmaz üzüldüm, her seferinde savundum yine savunacağım bu çocuk Terim'le beraber brumadan daha iyi bir performans sergileyecek

Sakatlığı önemsiz Fernando ile birlikte 2.yarıya bomba gibi girerler sorun olmaz

Garry Rodrigues oyundan çıktığı 41. dakika'ya kadar 6/6 çalım istatistiği yakalamıştı. (beIN)

Attığı golden önemlisi daha önce pozisyonlarda bu kadar doğru kararlar verdiğini görmemiştim,Cumhura göre de ciddi değilmiş sakatlığı ikinci yarıda aynen devam eder inşallah.

Ndiaye ile birlikte tam FT nin adamı olacak oyuncu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt