Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Iyidi ama geneli olarak yazıyorum sadece. Biraz daha cevre kontrolü ve saha görüşü. Birazcık ya çok istemiyorum. Muthiş oyuncu olur o vakit
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar son durum ne sakatlığında çok üzülerek çıkmıştı yetişir mi ikinci yarıya ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
garrynin durumu iyidi
fernando soru isaretiydi sadece yanlis hatirlamiyorsam
kayseri macini kaciracak diyorlardi
Hayır, Maicon cezalı olan.Kayseri maçında zaten cezalı değil mi Fernando?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fernando'nun tahmini dönüşü şubat ortası renktaş.Kayseri maçında zaten cezalı değil mi Fernando?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fernando'nun tahmini dönüşü şubat ortası renktaş.
Garry'de sıkıntı yok.
çok kötü oldu ya umarım Selçuk bey aratmaz bizi fernandoyu:/Gelen giden hocalara şu adama takık , hakkını vermiyor diye sallamak kolay. Nerde herkes?
Adamın başlığa şu maçtan sonra tek mesaj atmamışsınız. Şu adamın bu sezon oynadığı oyunu Feghouli oynasa ( ki biz Feghouli’den daha fazlasını bekliyorduk) adamı göklere çıkartırdı burdaki çoğu kişi.
Rodrigues’in iyi performansına yorum yapılmayıp , ortalama oynadığı maçlarda yetersiz çöp diye ukala ukala post atan bi kitle var.
Dediğim gibi Tudor’a, Terim’e falan sallayanların buyuk çoğunluğunun suçladığı durumla ilgili onlardan az kalır yanı yok.
Adam eksiltme olayını geliştirmeli, aksi halde kapanan rakiplere karşı maçın büyük bir bölümü kayıpları oynuyor. En büyük özelliği topu süratli bir şekilde ileri taşıyor, bu yüzden kesilmesi zor bir oyuncu.
Yok yahu beklentim öyle Ronaldinho tarzı değil tabii. Sadece mesela vücut çalımı ve benzeri aksiyonlar. Adam çok süratli, bizi şahane bir şekilde ileri taşıyor ama bazen diğer oyuncular temposuna yetişemiyor. Bu sefer ver kaç yapamıyor, çünkü kimse yakınında olmuyor. Karşısında ki rakip akıllı davranıp kademeyi de iyi yapınca apışıp kalıyor.hocam o gelişmez. Doğal yetenektir adam geçmek.