#7 Garry Rodrigues

Artık bu kısır döngüden çıkıp oyuncu satışından para kazanmak lazım. Taşıma suyla değirmen dönmüyor. Yaş ve form durumu olarak en uygun dönemde. Şampiyon yap, EPL biletini kap Rodri.

Oynadigi ilk maçlardan sonra abartılı eleştiriler yapıldı ama şimdi göklere çıkartılıyor

Garry iyi bir oyuncu ve ona ödenen paranın hakkını fazlasıyla karşıladı şu ana kadar

Tempoyu artırıyor , takim oyununa katki sagliyor. Pas tercihleri üst düzey degil ama hizi ve çalişkan olmasi ile takim oyununa farkli bir sekilde katki sagliyor.

Daha da iyi bir performans ortaya koyacak inş

ben tudor aldırdıgını kastetmedim.Bence tudor iyi hazırladı futbolu gelişti Tudor ile..Haksız yere yedek kalması bile işe yaramış olabilir..

o da dogru. JOR nasil Brumayi parlattiysa, tudor denilen beyinsiz (artik bizim TD degil beyinsiz diyebiliriz herhalde) bunu düzeltti. AMAAAA kendisi de bir anda Gary'i yedege cekip bozdu tekrardan

Hız, kondisyon, takım defansına katkısına, takıma level atlatmasına lafım yok. Ama pas tercihleri çok kötü. Şut yeteneği çok zayıf. Çalım repertuarı çok dar. Rakibini hızıyla geçti geçti, geçemedi tehlike yaratamıyor. Bu yüzden de karşısında kademe yapmasını bilen bi bek olduğunda işi çok zor bi hale geliyor.

15M civarına rahatlıkla okutulabilir. Gelen parayla top class bi kanat oyuncusu alınmalı.

Yetenekleri çok kısıtlı. GS kalibresinde bir oyuncu değil bana göre...

Bu adama aydın yılmaz muamelesi yapılıyor ya futbol ulemaları tarafından , siz çok biliyorsunuz. Bu adam oynayınca atağa çıkıyoruz, ben tek aklını arada kullanmıyor diyordum ama bugün müthiş paslar verdi. Böyle oynarsa yeni bruma bile olabilir ki en az 6 7 maçta böyle oynadı zaten.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

şahane verim alıyoruz öyle böyle değil cenk'in 28 ettiği epl piyasasına sene sonu 20ye bile pazarlanabilir

bencil pislik herif, seviliyorsun :D

Ara sira depar atmayi birakip normal kosmasi sinir ediyor insani yinede.

Bunu sene sonu birisine kitlemek lazım hazır bu kadar form tutmuşken.

5 gol 8-10 asisti bulur muhtemelen sezon sonunda.

sent via GSC

Geri
Üst Alt