#7 Garry Rodrigues

Bu takimin en kiymetli oyuncularindan birisi. O kötüyse bizde kötüyüz.

Elinden geleni yaptı yine. Daha az top aldı ama bir kaç tehlike üretmeyi başardı buna rağmen. Şu anda takımda performansı en yüksek oyuncu olabilir.

ilk yarı da sağdan içeri girdi kaleye paralel ortaladı. yasin süper zekası arka direğe koşsa bu sezonki klasik garry asistlerinden birini izlemiş olacaktık. 2 yarı da ise gene aynı süper zeka garryin pası hiç etti. bu adam baya iyi bu sezon. tudorla da iyiydi. şuanda iyi.

Feghouli ile Rodrigues bişeyler yapmayı denedi en azından iyi değillerse bile "bugün çok kötülerdi" "hiçbir şey oynayamadılar" diyemeyiz adamlara

Bu adamın en büyük sorunu böyle rakipler işte. Kanatları iyi bir kademe anlayışı ile kapatan rakipler. Hızlı, takımı iyi ileri taşıyor ama bugün bir çok pozisyonda kanat oyuncusu olarak çalım yeteneği düşük olduğu için ne yapacağını şaşırdı.

Pek iyi değildi ama en azından denedi ve bir şeyler yapmaya çalıştı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kapasitesi bu kadar, bu adam dikine oynuyor, assistci bir gizlenim veriyor.

Inanilmaz katki veriyor ama bize her maci alamaz, gerci bugun adam akilli olsaydilar 2 tane assisti olacakti.

oyun zekasi 0 ama cok hizli ve en azindan rakibin ustune giden bir oyuncu..asil yedek olmasi gereken bizim icin tartisilmaz ilk onbirde kanat oyuncumuz.

Şuan en formda oyuncu kaleci dahil bu kadroda tahtaya ilk yazacağın adam bu olur.. her maç adamın asistleri güme gidiyor.. geçen sene çok eleştirdim bu adamı ama bu sene helal diyorum feg belhanda da beyin varda ne oluyor aferin aslanım benim devam böyle..

Hala oyun zekasi 0 tarzi ezber konusanlar var, yok yedek olurmus falan. Bu adam son yillarda gördügüm en dogru ve akilli futbolu oynayan kanat oyuncusu. Gerektiginde sifira iniyor iceri kesiyor, ve kestigi toplari bakarak kesiyor, bi arkadasina vermeye calisiyor. Tabi kesecegi topa son macta Feghoulinin pasinda oldugu gibi Usain Bolt gibi kosmasi gerekirse kafayi kaldirip bakmak icin vakit bulamaz. Ayrica adam eksiltiyor, ve gerektiginde geri dönüyor yada yay civarina pas veriyor orta yapmak yerine. Vallahi suan benim gözümde ilk 11de tek olmazsa olmaz oyuncumuz. Begenmeyen Ronaldo falan transferi beklesin.

oyun zekasi 0 ne yaw.... hakkaten ezbere anlatilan laf

Bize geldiginden beri en kötü maciydi belki, burada bile 2-3 assistlik verdi

bu arkadaş sürekli kaleciyle defans arasına 2sinin de müdahele edemeyeceği iyi toplar kesmesine rağmen bizim bafe ağabey sürekli geriye çekilip penaltı noktası civarında topla buluşmayı düşünüyor

antrenmanda hiç mi çalışmıyorsunuz antrenmanda kardeşim, ilk yarıdaki pozisyonda gomis geri atmasa kendini , 2. yarıdaki pozisyonda da yasın salak gibi solla topa atlamasa 2 asisti vardı muhtemelen

Geri
Üst Alt