#7 Garry Rodrigues

eskiden sadece hızlıydı. şimdi hem hızlı hem de kontrollü. kendini geliştirdi bayağı. tebrikler.

Bu arkadasin beyinsiz oldugunu iddaa edenler online mi

Türkiye liginde beklerin oynamaktan en cok cekindigi kanat oyuncusu tartismasiz Rodrigues'tir

Adam durmuyor sag sol her yerden deniyor rakibi bunaltiyor,buna karsi oynayan adamin Mac sonu yürüyecek hali yoktur

cleanb.gif

begenmiyorum asist yapsa da,sene sonu satıp bi bruma bulmalı

Birkac tane de şu roketlerinden gönderse tam süper olacak. Kasımpaşa maçında inş.

Sezon başında beğenmiyordum ama uzun süredir çok iyi durumda. Takımın motoru bu adam. Orta saha tempo yapamıyor. Ama Rodrigues top sürerek takıma genişlik ve hareketlilik kazandırıyor.

Terim de sever böyle hızlı oyuncuları. Bu açıdan özellikle pozitif yaklaştığını düşünüyorum Garry'e. Hoca, Bruma'nın da takımda olmasını çok isterdi muhtemelen. Rodri bu sene formunu artırmışken bir de diğer tarafta Bruma olsaydı çok keyifli bir takım olabilirdik.

Takımın açık ara en iyi oyuncusu. Onun ofans katkısı olmayınca takım pozisyona giremiyor.

Bu arkadasin beyinsiz oldugunu iddaa edenler online mi

Türkiye liginde beklerin oynamaktan en cok cekindigi kanat oyuncusu tartismasiz Rodrigues'tir

Adam durmuyor sag sol her yerden deniyor rakibi bunaltiyor,buna karsi oynayan adamin Mac sonu yürüyecek hali yoktur

ndiayeye maldiaye diyen kitledir

ligin açık ara en iyi kanat oyuncusu ve hakkı verilmeyen oyuncusudur.

bruma cok iyidi sanki.
tama oyuncunmuz oldugu icin destekliyordum bi yere varmasini istiyordum ama cok bencil oyunuyordu.
takim icin oynayan rodu 100 kere tercih ederim.
rodrigues cok kontrolsüz bazı pozisyonlarda,ben begenmiyorum takıma katkı verse de.hayalimdeki sol kanat bu değil ama ilk 11 olmalı her maç rodrigues.o başka...

İnsan üstü performans. Brumayı geçicek veya geçti bilemiyorum.

Fatih Terim'in gelmesiyle birlikte kendini gelistirmis gibi gözüküyor bayagi toparlanmis umarim böyle devam eder.

Geri
Üst Alt