#7 Garry Rodrigues

Gerçekten inanılmaz bir kanat oyuncusuna dönüştü Garry

Muazzam tek kelimeyle ...

brumayı satmasaydık bu adamla beraber enfes bir ikili olurlardı. sezon sonu ikisini satıp efsane para kaldırabilirdik. oy dursun oy tudor ebenizi eşşekler kovalasın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Süper Lig'de sprintde bire birde bu adamı durdurabilecek bir bek oyuncusu yok sanırım. En sevdiğim çalımı topa vurup sprinti basması, rakip ilkten müdahale edip topu alamıyorsa sonra kesinlikle koşup yetişemiyor. Böyle devam ederse sezon sonu şampiyon olamasak bile ciddi paraya satıp hasarı biraz kapatabiliriz.

Arkadaslar abartmasak iyi olur. Ben Garryi geldiginden beri severim ve hep oynamasi gerektigini düsündüm. Su andada gercekten formda ama bakiyorum 30 milyon falan yaziliyor, geçiniz. 15 veren olursa öpüp başınıza koyun.

Arkadaslar abartmasak iyi olur. Ben Garryi geldiginden beri severim ve hep oynamasi gerektigini düsündüm. Su andada gercekten formda ama bakiyorum 30 milyon falan yaziliyor, geçiniz. 15 veren olursa öpüp başınıza koyun.
Piyasa acayip uçtu. İyi pazarlamayla EPL'nin alt sıra takımlarına 20 civarına satabiliriz. Ama 20'den üzeri için CL performansı lazım. Biraz da Ndiaye'nin performansı da belirleyici olacak. Eğer o tutarsa bak bu adamlarda iyi oyuncular var, yatırım yapmaya değer diye düşünebilirler.

15m uzeri satalim, 2-3milyon odeyip yerini Fofana ile dolduralim

Niye satıyoruz anlamadım. Daha iyisine biraz daha para bayılmak için mi ? Neden satıyoruz yahu ? Avrupa'da başarı isteyip iş yapan adamlarını satıp Yasinle başarı bekleyemeyiz. Kadroda satılmayacak adamlardan birisidir.

Niye satıyoruz anlamadım. Daha iyisine biraz daha para bayılmak için mi ? Neden satıyoruz yahu ? Avrupa'da başarı isteyip iş yapan adamlarını satıp Yasinle başarı bekleyemeyiz. Kadroda satılmayacak adamlardan birisidir.
Abi satmak zorundayız çünkü UEFA FFP adlı lobiye göre takım kayıran kurum ceza vermek için tepemizde. Anca şampiyon olursak satmama gibi bir lüksümüz olabilir çünkü iyi para gelecek. Ama şampiyon olamadık diyelim, FFP adlı saçmalık da tepemizde, transfer yasağı veya men alma durumumuz var. 18 m teklif geldi. Napacağız? Ndiaye gibi yerine adam alınmayacak ve çok saçma bir zaman diliminde gönderilmediği sürece satılabilir. Yerine daha ucuza, kumaşı iyi adam alınır.

bjk maçında 2.yarı oyundan cıkmıs.fenerbahce macında oynamamış.basaksehir macında sonradan oyuna girip 11 dk ve trabzon maçında sonradan oyuna girip 36 dk oynamış.bravo tudor demek lazım.net 5-6 puana mal oldu bu.

ki basaksehir macında 1-2 asistini yedi gomis.trabzon macında da süper bi gol attı zaten.

Abi satmak zorundayız çünkü UEFA FFP adlı lobiye göre takım kayıran kurum ceza vermek için tepemizde. Anca şampiyon olursak satmama gibi bir lüksümüz olabilir çünkü iyi para gelecek. Ama şampiyon olamadık diyelim, FFP adlı saçmalık da tepemizde, transfer yasağı veya men alma durumumuz var. 18 m teklif geldi. Napacağız? Ndiaye gibi yerine adam alınmayacak ve çok saçma bir zaman diliminde gönderilmediği sürece satılabilir. Yerine daha ucuza, kumaşı iyi adam alınır.

Mehmet tamam FFP var lakin, elimizde kaliteli adam bulunduramaz isek, Avrupa'da elek olur geri geliriz. Bu kısır döngüden çıkmak için gerekirse bonservissiz yıldızlara yönelir.Kadroda ki boş adamları göndeririz. Kaliteli isimleri de tutarak başarıya ulaşabiliriz. Aksi takdirde bu borç Avrupa'ya gidemediğimiz sürece erimez. İki sene üst üste CL'de başarılı olsak durumu toparlarız. Çeyrek final yapsak kafiidir.

tumblr_p4mbipQ32H1sogahco1_500.gif

Mehmet tamam FFP var lakin, elimizde kaliteli adam bulunduramaz isek, Avrupa'da elek olur geri geliriz. Bu kısır döngüden çıkmak için gerekirse bonservissiz yıldızlara yönelir.Kadroda ki boş adamları göndeririz. Kaliteli isimleri de tutarak başarıya ulaşabiliriz. Aksi takdirde bu borç Avrupa'ya gidemediğimiz sürece erimez. İki sene üst üste CL'de başarılı olsak durumu toparlarız. Çeyrek final yapsak kafiidir.
Her sene piyasaya en az 5 tane bonservissiz ve kaliteli adam düşüyor. Bjk bu fırsatları çok iyi kullanıyor ve beleşe konuyor ancak biz hiç kullanmıyoruz. Fiko gibi bir yöntem tarzı izlemeliyiz. Ne kadar sevmeyip gıcık kapsak da başarılı bu konuda.

Youtube'dan izleyerek aldıran sayın Mehmet Özbek'in evladına teşekkürlerimi sunuyorum

Emeğin büyük

Bu transfer Nazif'in isi degil miydi yaw?Yanlis mi hatirliyorum

Geri
Üst Alt