#7 Garry Rodrigues

Bir de her defasinda Cedric Bakambu örneginin verilmesi ne kadar aciz bir durum. Adami almaya kalkmamisiz istememisiz resmi bir girisimimiz falan olmamis, kimse forumda ne kötülemis ne yerin dibine sokmus. Cok iyi hatirliyorum Bursa bize 10 Milyon fiyat ceker falan demistim ben o zamanlar, ki Villarreal'a 7,5 Milyona sattilar bizden 10 istemeleri pek de ucuk birsey olmazdi.

Ne alaka yani gercekten insan sasip kaliyor bazen. Kendi kafanda birsey üretip bunu isitip isitip yeniden insanlarin önüne sunup sanki yasanmis gercek bir olaymis gibi paylasilmasi da ilginc yani.

Adamin tek olayi Bursa dan Ispanya ya gidip basarili olmasi. Bu yani. Gercekten hayret ediyorum bazen.

Ali Ece: "Rodrigues'in driplingi 20 üzerinden 18, kendisini geliştirdi. Hoca farkı var. Tudor Rodrigues'i zaman zaman bek bile oynattı. Fatih Terim'in performasını yükselttiği birinci oyuncu Garry Rodrigues. Tudor ondan nasıl bek performansı bekliyordu, inanılır gibi değil"

DWVO8NdW0AAJpWe

Rodrigues 'in durumu öyle gelip geçici bir form filan değil. Gerçekten bu sene ligin başından beri sürekli üzerine koyarak ilerledi. Her maç daha iyi oynuyor her maç rakip defansa daha çok acı çektiriyor

Şu piyasa durumunda Garry Rodrigues bu çıkışını devam ettirirse sene sonunda 20 mil. € değer görmesi işten bile değil ...

Rodrigues 'in durumu öyle gelip geçici bir form filan değil. Gerçekten bu sene ligin başından beri sürekli üzerine koyarak ilerledi. Her maç daha iyi oynuyor her maç rakip defansa daha çok acı çektiriyor

Şu piyasa durumunda Garry Rodrigues bu çıkışını devam ettirirse sene sonunda 20 mil. € değer görmesi işten bile değil ...

Yerine kimleri onerirsin reis

Yerine kimleri onerirsin reis

Bilmiyorum reis öyle alıcı gözüyle bir sol açık incelemedim işin açıkçası. Bruma gittikten sonra Leon Bailey 'i çok istemiştim onun için tren kaçtı tabi ki ama yine genç Bruma-Rodrigues gibi üzerine koyarak satabileceğimiz birisi olmalı diye düşünüyorum

Yani elimizde ciddi bir sıcak para olacağını düşünürsek

PSV 'de Steven Bergwijn diye bir çocuk gözüme çarptı mesela fena geliyor ...

Sonra Portekiz liginde Raphinha diye bir genç var onun bu sene çok can yaktığını biliyorum ...

Sonra Everton bırakmaya razı gelirse Henry Onyekuru olabilir

Benim şahsi fikrim çok sevdiğim Jesé olabilir. Son yıllardaki performansı doğru söylemek gerekirse hiç iç açıcı değil ama Fatih Terim varken girilebilecek bir risk

Piyasası çok uçuk olsa da elimize bu kadar yüklü bir para geçerse Deulofeu Barça 'da istenmeyen adam konumunda yoklanabilir ama çok zor tabiki Avrupa da talibi çok olur belki UCL vs. belki aklını çelebilirsek

Niye hemen satmayı düşünüyoruz? Şampiyon olursak bence kalmalı. Şampiyonlar liginde çok ihtiyacımız olur.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

bi oyuncuyu göklere cikarmayi ve yerin dibine sokmayi da cok iyi beceriyoruz hemen.
durun bi isini yapsin sen sonu sampiyon olursak zaten kimse tutamaz.
inanilmaz sekilde parlar ama iste sonucta sampiyonluk önemli cl önemli oyuncularin performansi artmasi icin sonuca ulasilmasi gerek.

bu sadece rod icin degil, belhanda feg icinde gecerli, gomis icinde.
su an cok önemli bi yoldayiz egerki sampiyon olursak gelecek 2 seneyi izleyin derim.
1 2 yeni transfer orta saha ndiayenin yerine bu ligi domine ederiz sonuc önemli iste.

Son düzenleme:
Galatasaray devre arasında Garry Rodrigues için Newcastle United'dan gelen 7 milyon Pound'luk teklifi reddetti. Teknik direktör Rafa Benitez, oyuncunun sezon sonu alınmasını istedi.Galatasaray'ın geçen sezon devre arasında 3.5 milyon euroya transfer ettiği Garry Rodrigues için en az 13 milyon pound istediği de iddia edildi. (The Sun)

Galatasaray devre arasında Garry Rodrigues için Newcastle United'dan gelen 7 milyon Pound'luk teklifi reddetti. Teknik direktör Rafa Benitez, oyuncunun sezon sonu alınmasını istedi.Galatasaray'ın geçen sezon devre arasında 3.5 milyon euroya transfer ettiği Garry Rodrigues için en az 13 milyon pound istediği de iddia edildi. (The Sun)

Küme düşmezlerse tabi

7 milyon Pound 'a Garry Rodrigues 'in formasını gönderebiliriz isterlerse ...

Garry Rodrigues 'e büyük ihtimalle sene sonunda çok yüksek bir teklif gelecek ve elimizde tutamayız ki elimize sıcak para geçmesi içinde ederini bulan her futbolcumuzun satışına olumlu bakarım. Önemli olan takımın en formda oyuncusu Rodrigues 'in yerini doldurabilmek ...

D.Costa-.L.Bailey tipinde mümkünse sol ayaklı sıfıra çok rahat inebilen yıldırım gibi bir sol açık bulsak çok güzel olur. Ki elimizde sıcak para olunca bulunurdu elbet ...

cok ekstra bir sezon oynuyor ilk teklifte satilmali
yasinde bu hataya düsmüstük

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Garry Rodrigues 'e büyük ihtimalle sene sonunda çok yüksek bir teklif gelecek ve elimizde tutamayız ki elimize sıcak para geçmesi içinde ederini bulan her futbolcumuzun satışına olumlu bakarım. Önemli olan takımın en formda oyuncusu Rodrigues 'in yerini doldurabilmek ...

D.Costa-.L.Bailey tipinde mümkünse sol ayaklı sıfıra çok rahat inebilen yıldırım gibi bir sol açık bulsak çok güzel olur. Ki elimizde sıcak para olunca bulunurdu elbet ...

Konya'daki FOFANA ile ilgili dusuncelerini duymak isterim reis

Konya'daki FOFANA ile ilgili dusuncelerini duymak isterim reis

Yani reis iyi topçu özellikle büyük takımların başına hep bela oldu hızıyla mesela Yasin&Sinan ikilisi yerine keşke Fofana bizde olsaydı derim

Ama elimize bu kadar büyük para geçerse Garry 'nin yerini en iyi şekilde doldurmaktan yanayım ya böyle kaliteli takıma hücumda seviye atlatacak birisi ya da Bruma gibi wonderkid sınıfında bir transfer isterim

İlk ciddi sınavı fb ve başakşehir maçları olacak

bakalım derbilere de Garry Rodrigues yine normal maçlardaki gibi damgasını vurabilecek mi ?

Geri
Üst Alt