#7 Garry Rodrigues

Eski mesajlara baktım da şöyle bi çelişki var. İyi oynadığı zamanlar bile yedeği çekilmeli sonradan girince daha etkili olur yazanlar baya fazla ve bu insanların bazıları Tudor bu adamı oynatmıyordu diye isyan edenler

E5603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

şaka bi yana forumun ve taraftarın %90ı söverken birden bu duruma gelmesi ciddi başarı herife helal olsun demekten başka yapacak birşey yok

Yok yav yukarıda yazdığımı engellemiyor o alıntı zaten, Konya maçından sonra herhalde ilk kez Östersunds maçında izlemiştim. Adam oynatılmadı geçen sene doğru düzgün çünkü.

Sonrasında da Kayseri maçından itibaren çoğu maçta iyi oynadı zaten, Tudor düzgün kullansa daha da iyi olacaktı.

tarz olarak bana benziyor yılan gibi aradan salan tıs tıss

Yok yav yukarıda yazdığımı engellemiyor o alıntı zaten, Konya maçından sonra herhalde ilk kez Östersunds maçında izlemiştim. Adam oynatılmadı geçen sene doğru düzgün çünkü.

Sonrasında da Kayseri maçından itibaren çoğu maçta iyi oynadı zaten, Tudor düzgün kullansa daha da iyi olacaktı.

gomis effect var biraz bence. bu kadar diri ve özgüvenli olması şu an bu durumda olmasının en büyük sebepleri bence.

gomis effect var biraz bence. bu kadar diri ve özgüvenli olması şu an bu durumda olmasının en büyük sebepleri bence.

Fizik olarak çok iyi durumda bence asıl sebep o, bir de bayağı kendine güveniyor. Yoksa çok fazla yanlış top kullandığı da oluyor.

Gomis effect konusunda da haklısın. Yine de 15-20 arası teklif gelirse gitmeli, bu performansının üzerine çıkması zor, düşmesi de muhtemel, riske girmemek lazım.

Fizik olarak çok iyi durumda bence asıl sebep o, bir de bayağı kendine güveniyor. Yoksa çok fazla yanlış top kullandığı da oluyor.

Gomis effect konusunda da haklısın. Yine de 15-20 arası teklif gelirse gitmeli, bu performansının üzerine çıkması zor, düşmesi de muhtemel, riske girmemek lazım.

bence de iyi bir teklifte direk satılsın. dünya kadar borcumuz var onu ödemek arsa mal mülk satmaktan geçmiyor bence ekonomi anca böyle düzelir. bunu da satarsak yalnız son 2 sezonda sattığımız oyunculardan baya sağlam kazanmış olacağız. doğru yatırımlarla yeni rodriguesler bulmak lazım hazır kadro kemikleşmeden

Fatih hoca ile baska bir seviye'ye cikti. Umarim uzerine koyarak boyle devam eder. Derbilerde de iyi performans gostermesini bekliyorum.

DXgVIosWsAIc0B4.jpg

Tudor döneminde Rodrigues
Gol: 1
Asist: 3
Fatih Terim döneminde Rodrigues
Gol: 6
Asist: 6

Bizim medya yine son gaz bize karsi calisiyor haril haril.

Ben böyle bir pustluk görmedim.

Satilmamasini isterim ama eger satilirse yerine Max Gradel düsünülebilir. Bournemouthin kullanmayacagini düsünüyorum, bu sezon kiralik Lillede oynuyor. Ama biraz yasli.

YouTube

Bence sezon sonunda Garry-Belhanda-Feghouli-Maicon dörtlüsünü ciddi paralara satabiliriz piyasası olan topçular bunlar

Şampiyonluk ve UCL gelirlerinin üzerine birde böyle futbolcuların satışından gelen paralar ile elimizde ciddi sıcak para olur UCL kadrosunu kurmak için ...

bence sezon sonunda garry-belhanda-feghouli-maicon dörtlüsünü ciddi paralara satabiliriz piyasası olan topçular bunlar

şampiyonluk ve ucl gelirlerinin üzerine birde böyle futbolcuların satışından gelen paralar ile elimizde ciddi sıcak para olur ucl kadrosunu kurmak için ...

şampiyon olalim da cok yahşi transferler yapabiliriz hem de ucuza

Geri
Üst Alt