#7 Garry Rodrigues

çizgiye in kardeş topla,çizgiden çevir topu.kendinden eminsen top sür.rastgele top sürüp atagı hiç etme.

cicişlerle takılmaya başlamış

bunu da kaybettik

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Performans düşüşündeki sebep belli oldu.

Ciddi konuşuyorum. Hep düşünmüşümdür, bu tarz işler dönüyor mudur diye, belliki dönüyor.

Sinirden saçlara girişmiş.

IMG_20180414_131838.webp

Bu herif evli değil miydi? Ya da partneri yok muydu?

Takım boğaz turu yapmıştı yazın orada yanında bir bayan vardı diye hatırlıyorum.

sent via GSC

Bu herif evli değil miydi? Ya da partneri yok muydu?

Takım boğaz turu yapmıştı yazın orada yanında bir bayan vardı diye hatırlıyorum.

sent via GSC

Yalan haber olduğu ortaya çıktı.

Çapkınlık yapacak adam Nusret'te mi yapar allah aşkına! Ayrıca bu iki kadın Fenerbahçeli!

Akbilspora'a tff'ye medya'ya arda'ya emre'ye alayina basacagiz akbili. Garyi daha da motive etti bu salaklar böyle yalan dolan islerle

@Keramettin TANRIVERDİ

pek gercek degilmis. Herif evli + cocugu var.

Sivas’da bazı oyuncular bilerek oynamamıştır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bununda kredisi kalmadı, Bu akşam varını yoğunu koymak zorunda ortaya. Son haftalarda bize brumayı çok arattırdı. Bu maç bir çok oyuncuya olacağı gibi bununda dönüm noktası 10 20 milyonlar konuşulurken kendini 2. ligde bulmak istemiyorsa koyacak ortaya hırsını. 31 yaşında babelin neler yaptığını görüyordur umarım biraz ders almıştır izleyip.

İnşallah o 4 haftalık etkisiz performansını hafızalardan silecek Garry Rodrigues oynadığı futbolla ...

Geri
Üst Alt