Üstadım, tarihi olayları bugünün şartlarına göre değerlendiremezsin. Aynı mantık burada da geçerli. O zamanki Garry ile şimdiki Garry aynı mı? Garry kendini çok geliştirdi. İlk geldiği zaman ile şimdi arasında dağlar, uçurumlar, gökdelenler var. Daha önce de Salah ve Lato konularındaki mesajlarım dalga konusu yapıldı. Karabükteki Lato ile GS'daki Lato aynı mı? Salah'ın bi ara o kadar piyasası düşmüştü ki bizim ligimizle filan anılıyordu ismi. E peki, o zamanki Salah ile şimdiki Salah aynı mı? Elbette değil. Örnekler arttırılabilir.
Garry'e tekrar dönecek olursak, ilk geldiğinde ciddi manada saç baş yoldurdu. Ki uzunca süre, orjini sol kanat olan ben sol kanatım diye bas bas bağıran adamı biz gittik sağ kanata koyduk. O berbat performansında bunun da büyük etkisi elbette var.
Gelelim Garry konusundaki şu anki fikrime...
Ederini bulduğunda bence satılmalı. Çünkü bizi her ne kadar sırtında taşısa da bu sene, ben artık beyinsiz adam istemiyorum takımda. Dar alanda çalım atabilen, pas oyununa yatkın, çevre kontrolü kuvvetli BEYNİ OLAN kanat istiyorum. Attığı attırdığı kadar da bi dünya hiç ettiği pozisyon var.
Garry seneye CL'de bizim anamızın liginde bulduğu kadar boşluk bulayamayacak.
Karşısına da çok daha kaliteli bekler, stoperler çıkacak.
Ligimizdeki vasat oyuncuların yaptığı hataları yapan oyuncular çok nadir karşısına çıkacak.
Bu yüzden de çalım repertuarı ve oyun görüşü bu kadar düşük olan bi oyuncunun CL'de ne kadar iş göreceği benim açımdan çok ciddi bir soru işaretidir.