#7 Garry Rodrigues

burda 15 milyon yazanlar neyin kafasini yasiyor.

ingiliz ekipleri kendileriyle transfer savasina girsin, 30'a kadar gider bu is.

En az 20 çok ciddiyim çok toparladı yine

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Garry CL maçlarında da atletizmiyle kontralarda fark yaratacaktır. Fatih Hoca ile final işlerinde yaşadığı sorunu çözebilirse çok başka seviyeye çıkar.

Kesinlikle kendisini aştı iyice.

Şaşkınlıkla izliyorum bu sezon gerçekten. Uzun zamandır böyle bir gelişim göstermemişti hiç bir oyuncu bize geldikten sonra.

sent via GSC

Bekle Avrupa,formamız altında Şampiyonlar Liginde Salah'ın pabucunu dama atacak adam geliyorrr

En az 20 veren olursa satılmalı. Yoksa kalsın takımda.

Şimdi satacağız yerini doldurmak adına Bin takla atmak zorunda kalırız.

Daha ilk macta yani konya deplasmaninda potansiyeli olan bir kanat oyuncusu oldugunu bizlere göstermisti

Sezona iyi baslamisti zaten üstüne birde imparator gelince keyif alarak oynamaya basladi

Cl de oynuyacaz ya her iyi oynuyanı satıcaksak oho işimiz var

Adını yazmistim senin. Suan ne düşünüyorsun acaba ustadim. Merak ettigim icin soruyorum
Üstadım, tarihi olayları bugünün şartlarına göre değerlendiremezsin. Aynı mantık burada da geçerli. O zamanki Garry ile şimdiki Garry aynı mı? Garry kendini çok geliştirdi. İlk geldiği zaman ile şimdi arasında dağlar, uçurumlar, gökdelenler var. Daha önce de Salah ve Lato konularındaki mesajlarım dalga konusu yapıldı. Karabükteki Lato ile GS'daki Lato aynı mı? Salah'ın bi ara o kadar piyasası düşmüştü ki bizim ligimizle filan anılıyordu ismi. E peki, o zamanki Salah ile şimdiki Salah aynı mı? Elbette değil. Örnekler arttırılabilir.

Garry'e tekrar dönecek olursak, ilk geldiğinde ciddi manada saç baş yoldurdu. Ki uzunca süre, orjini sol kanat olan ben sol kanatım diye bas bas bağıran adamı biz gittik sağ kanata koyduk. O berbat performansında bunun da büyük etkisi elbette var.

Gelelim Garry konusundaki şu anki fikrime...
Ederini bulduğunda bence satılmalı. Çünkü bizi her ne kadar sırtında taşısa da bu sene, ben artık beyinsiz adam istemiyorum takımda. Dar alanda çalım atabilen, pas oyununa yatkın, çevre kontrolü kuvvetli BEYNİ OLAN kanat istiyorum. Attığı attırdığı kadar da bi dünya hiç ettiği pozisyon var.
Garry seneye CL'de bizim anamızın liginde bulduğu kadar boşluk bulayamayacak.
Karşısına da çok daha kaliteli bekler, stoperler çıkacak.
Ligimizdeki vasat oyuncuların yaptığı hataları yapan oyuncular çok nadir karşısına çıkacak.
Bu yüzden de çalım repertuarı ve oyun görüşü bu kadar düşük olan bi oyuncunun CL'de ne kadar iş göreceği benim açımdan çok ciddi bir soru işaretidir.

Üstadım, tarihi olayları bugünün şartlarına göre değerlendiremezsin. Aynı mantık burada da geçerli. O zamanki Garry ile şimdiki Garry aynı mı? Garry kendini çok geliştirdi. İlk geldiği zaman ile şimdi arasında dağlar, uçurumlar, gökdelenler var. Daha önce de Salah ve Lato konularındaki mesajlarım dalga konusu yapıldı. Karabükteki Lato ile GS'daki Lato aynı mı? Salah'ın bi ara o kadar piyasası düşmüştü ki bizim ligimizle filan anılıyordu ismi. E peki, o zamanki Salah ile şimdiki Salah aynı mı? Elbette değil. Örnekler arttırılabilir.

Garry'e tekrar dönecek olursak, ilk geldiğinde ciddi manada saç baş yoldurdu. Ki uzunca süre, orjini sol kanat olan ben sol kanatım diye bas bas bağıran adamı biz gittik sağ kanata koyduk. O berbat performansında bunun da büyük etkisi elbette var.

Gelelim Garry konusundaki şu anki fikrime...
Ederini bulduğunda bence satılmalı. Çünkü bizi her ne kadar sırtında taşısa da bu sene, ben artık beyinsiz adam istemiyorum takımda. Dar alanda çalım atabilen, pas oyununa yatkın, çevre kontrolü kuvvetli BEYNİ OLAN kanat istiyorum. Attığı attırdığı kadar da bi dünya hiç ettiği pozisyon var.
Garry seneye CL'de bizim anamızın liginde bulduğu kadar boşluk bulayamayacak.
Karşısına da çok daha kaliteli bekler, stoperler çıkacak.
Ligimizdeki vasat oyuncuların yaptığı hataları yapan oyuncular çok nadir karşısına çıkacak.
Bu yüzden de çalım repertuarı ve oyun görüşü bu kadar düşük olan bi oyuncunun CL'de ne kadar iş göreceği benim açımdan çok ciddi bir soru işaretidir.
ederini bulursa tabiki satılabilir ama ederi 25den az olmamalı, yerine alcağımız adama da bonservis ödiycez büyük ihtimal ve gary kadar etkili olabilcek mi?

Kesinlikle ama kesinlikle seneye de satılmamalı hatta şampiyonlar liginde parlatıp 35-40 arası bir rakama satabiliriz potansiyel olarak daha da fazlası var eğer ki satılacaksa gelen paranın belli bir miktarı trezeguet'e yatırım amaçlı alınabilir.

Bu arada satığın kadar al olayı olursa Ffp den dolayı belki de mecbur satmak zorunda kalırız iyi Bir miktara.

Para edecek oyuncumuz varmı başka? Transfer gerekli takıma baya

ederini bulursa tabiki satılabilir ama ederi 25den az olmamalı, yerine alcağımız adama da bonservis ödiycez büyük ihtimal ve gary kadar etkili olabilcek mi?
Hayaller - gerçekler durumu var biraz bana göre. CL vitrini olmasına rağmen Cenk 23M'a filan gitti. Eğer bu sene CL'de veya hiç olmasa AL'de belirli bi başarı kazanabilseydik 25-30'lar filan konuşulabilirdi. Ama bu haliyle en azından bu sene Garry'e 15M'dan fazla bi teklifin geleceğine ihtimal vermiyorum.

FFP'den dolayı sattığın kadar al mevzusu olursa mecburen satılmak zorunda yoksa ne eksiklikleri giderebiliriz ne de kadro derinliğini arttırabiliriz. Lakin 20 milyon avrodan aşağı satılmaması gerekiyor. İnanılmaz bir gelişim gösterdi herif hiç beklemiyordum. Şampiyonluğun baş mimarlarından olacak inşallah. Helal olsun diyelim.

FFP'den herhangi bir kısıt gelmezse eğer astronomik bir teklif olmadığı sürece satılmamalı. Gelecek sezon CL oynamalı.

Açıkçası ben 20 25 milyon euro verileceğini sanmıyorum çünkü CL'de göstermedi bu performansı misal Cenk CL performası sayesinde o paralara gitti ama umarım yanılırım.

Geri
Üst Alt