7. Geleneksel Yahoo Fantasy Basketball

lamarcus falan takasa açık dinlerim

Jrue Holiday'in hamile karısının beyninde tümör varmış. :( süresiz olarak yokmuş şimdilik
Biyombo'da neden out yazıyor onu bulamadım :/

NBA GMlerine göre bu yıl patlama yapacak oyuncular. 1. sırada benim topçum var. Artı olarak giannis, porzingod ve pope. Ne kadar doğru tercihler yaptığımız ortada :gozkirpma:

bookercapture.png

NBA GMlerine göre bu yıl patlama yapacak oyuncular. 1. sırada benim topçum var. Artı olarak giannis, porzingod ve pope. Ne kadar doğru tercihler yaptığımız ortada :gozkirpma:

bookercapture.png

Diğerlerine itiraz etmem de Anthony Davis'ten ne bekleniyor ki daha? Çok rezil bir organizasyonda bence şu an. Takımın yarısı kronik sakat. Anthony Davis de çok maç kaçırıyor sezon içinde. Şu yeni çaylaklarında (Buddy Hield) iyi potansiyel var diyorlar onu daha çok merak ediyorum ben.

Diğerlerine itiraz etmem de Anthony Davis'ten ne bekleniyor ki daha? Çok rezil bir organizasyonda bence şu an. Takımın yarısı kronik sakat. Anthony Davis de çok maç kaçırıyor sezon içinde. Şu yeni çaylaklarında (Buddy Hield) iyi potansiyel var diyorlar onu daha çok merak ediyorum ben.
Mvp seviyesi bekliyorlar sanırım. O da gene sakatlanmış galiba.

Mvp seviyesi bekliyorlar sanırım. O da gene sakatlanmış galiba.

Fantasy'de iki sene üst üste benim takımda bulundu ordan aşinayım duruma :D Böyle irili ufaklı sakatlana sakatlana senede bi 20 maç kaçırıyor. Takımın hali de pek iç açıcı değil. MVP seviyesi için gözü kapalı 30-10 fln yapması lazım. Yoksa Cousins'ten fazlası yok bence, 27-11 yaptı o da geçen sene.

bookercapture.png

Towns daha ne yapacak arkadaş.Adam geçen sene zaten MVP seviyesinde oynadı.Listede olması saçma gibi geldi bana.Zaten patlamış oyuncuyu listeye almak?Adam fantezide 5. sırada falandı.

Söylemeyeyim söylemeyeyim diyorum da Khris Middleton'undan FA'den çekme mantığı nedir?Adam normal sezonu kapatmış biri büyük ihtimalle bu sene po kalsalar bile oynatmayacaklar.Mucize mi bekliyor çeken arkadaş :asd22:

FA dan güzel bir adam buldum. Ama biraz bekleyeceğim. Kurduğum kadroya güveniyorum.

Danny Green sakatlanmış acaba ne kadar uzak kalacak. Bilgisi olan renktaşlarım var mıdır.?

Söylemeyeyim söylemeyeyim diyorum da Khris Middleton'undan FA'den çekme mantığı nedir?Adam normal sezonu kapatmış biri büyük ihtimalle bu sene po kalsalar bile oynatmayacaklar.Mucize mi bekliyor çeken arkadaş :asd22:

Sakatlığın ciddiyetinin farkında değildir muhtemelen. Online da olmadı sanırım sonrasında. Zannetmiyorum ki takımda tutsun :)

Danny Green sakatlanmış acaba ne kadar uzak kalacak. Bilgisi olan renktaşlarım var mıdır.?

3 hafta diye okudum birkaç yerde.

Teşekkür ederim. Onat Can sağ olasın. Kadroyu değiştirmeye gerek yok.

Jeremy Lamb'dan bu sene sağlam istatistik bekliyorum.Oyunun her yönünde katkı veren birisi zaten.Lin de gitti artık iyice bench lideri olur herhalde.

Gsbasket'tekilerle bi ligimiz var ve şu an eksik var. Akşama draft düşünüyoruz. Var mı katılmak isteyen. Ve oyunu takip edecek tabii ki

tapatalk

Sezon bu gece sabaha karşı başlıyor. Gazamız mübarek olsun..

Hadi bakalım. Tüm herkese başarılar diliyorum.

Geri
Üst Alt