- 12 Haziran 2011
- 72.215
- 21.811
- 2.743
Şaka mısınız oğlum sizBen iptal ben şokk
![]()
Mention atılmış hacı

https://www.gscimbom.com/forum/f23-...4-ekim-23-00-a-147055/index6.html#post8783573
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
![]()
NBA GMlerine göre bu yıl patlama yapacak oyuncular. 1. sırada benim topçum var. Artı olarak giannis, porzingod ve pope. Ne kadar doğru tercihler yaptığımız ortada :gozkirpma:
![]()
Mvp seviyesi bekliyorlar sanırım. O da gene sakatlanmış galiba.Diğerlerine itiraz etmem de Anthony Davis'ten ne bekleniyor ki daha? Çok rezil bir organizasyonda bence şu an. Takımın yarısı kronik sakat. Anthony Davis de çok maç kaçırıyor sezon içinde. Şu yeni çaylaklarında (Buddy Hield) iyi potansiyel var diyorlar onu daha çok merak ediyorum ben.
Mvp seviyesi bekliyorlar sanırım. O da gene sakatlanmış galiba.
NBA GMlerine göre bu yıl patlama yapacak oyuncular. 1. sırada benim topçum var. Artı olarak giannis, porzingod ve pope. Ne kadar doğru tercihler yaptığımız ortada :gozkirpma:
![]()
Söylemeyeyim söylemeyeyim diyorum da Khris Middleton'undan FA'den çekme mantığı nedir?Adam normal sezonu kapatmış biri büyük ihtimalle bu sene po kalsalar bile oynatmayacaklar.Mucize mi bekliyor çeken arkadaş :asd22:
Danny Green sakatlanmış acaba ne kadar uzak kalacak. Bilgisi olan renktaşlarım var mıdır.?
Teşekkür ederim. Onat Can sağ olasın. Kadroyu değiştirmeye gerek yok.