7. Geleneksel Yahoo Fantasy Basketball

Uzun arıyorum. Takımım Kentucky.

Noah'ı fa'den güzel çektim dün gece triple double yapıyordu az daha :) Dellavadova da beklediğim katkıyı yapıyor.Ama bazı isimler ritimsiz girdi sezona ben de takas düşünebilirim belki.

Son düzenleme:
Noah'ı fa'den güzel çektim dün gece triple double yapıyordu az daha :) Dellavadova da beklediğim katkıyı yapıyor.Ama bazı isimler ritimsiz girdi sezona ben de takas düşünebilirim belki.

Noah değil de Booker FA'deydi.Çekmeyi çok düşündüm ama çıkararacak adamı bulamadım.Geçen sene de FA'dan ben çekmiştim bu sene FA'ye adam atmaya kıyamadım :D

Bu gece skoru lehime çeviririm. Daha fazla adamım oynuyor. Ayrıca kritik isimler de sahada olacak. Muhtemelen 6-3 yada 5-4 seriyi alırım. Bu arada Asist'de benim takımı geçen olmaz.

Jeff Green'e karşı uzun arıyorum.

Baştan söyleyeyim. Uzun için bana mesaj atmayın yada talepte bulunmayın. :D Hepi topu 2 tane uzunum var onlar da bana yetiyor. :)

Bu gece skoru lehime çeviririm. Daha fazla adamım oynuyor. Ayrıca kritik isimler de sahada olacak. Muhtemelen 6-3 yada 5-4 seriyi alırım. Bu arada Asist'de benim takımı geçen olmaz.

Bence oyunun en saçma yeri burası :D Mesela bende Jordan ve Redick daha 1 maça çıktı Lebron 4 ya da 3 tane maç yaptı bu hafta :asd22:

hadi yav takas yapalım wall falan teklif bekliyorum alayına

not : gökhandan teklif gelirse küfrederim

Assist konusunu benim takimla karsilastiginda gorecez :D :D

Asist de hakikaten şu anda lider konumda benim takım Tuncay 93 üstü en yakını 80 küsür ve daha bir gün var. İki tane kalbur üstü PG'imin olması sebebi ile olduğunu da biliyorum.

Elfrid payton karşılığı bir uzun lazım.

İlk mesaja takım adları ve buradaki kullanıcı adları eşleştirmesi yapılabilir mi :D Ben hala hakim değilim kimin takımının adı ne

Uzun lazım. Çok ihtiyacım var. Asistçi bir pg de olur.

Jeff Green, Marcus Morris çalışır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

beyler takas yapalim be

Takad bi başlasa başını alıp gidecek ama kimseden ses çıkmıyor.

SARI-KIRMIZI

Geri
Üst Alt