7. Geleneksel Yahoo Fantasy Basketball

Bu sezon takasa karşıyım. Çok tatmin edici olmadığı sürece yapmayacağım.

Son dakika alt yazısı geçelim, takas var.

Bradley Beal zu Diyarbakırspor, Gorgui Dieng zu Medellín Warriors

Sağlıklı bir sezon geçirmeleri dileğiynen. Hayırlı olsun iki kulübe de. :ka21:

aynen braz daha adamlarımı alıb takımı batırabılırım ::)

Murat oyuncularını Bench'te unutmuşsun bilgin olsun.

Düzeltiyorum iki gün sonrasına bakmışım. Bench'te oyuncun kalmamış. Problem bulunmamaktadır.

Selamün aleyküm arkadaşlar , 2009 yılından beri yahoo kullanırım ve bu fantasy'e başlamak istiyordum uzun süredir, yer varsa bende katılabilirmiyim

Buraya katılman mümkün değil ! Zira draft yapıldı ve 2. haftadayız.

İyi ki almamışım Rubio'yu bir ara düşünmüştüm. :)

Kimle yapsam adamın adamları kariyer geceleri yaşıyor.Dün Mirotic 4 3lük bugün Lavine 5 3lük :asd22: Ölüyü dirilitiyorum valla
Rubio'nun ölümü benim için iyi oldu.Son sıradan çektiğim Dunn için iyi haber gibi.Zaten adam daha ilk maçtan çoştu.Rubio'dan çok daha iyi bi oyuncu gibi.Neredeyse quedrouble yapacak.

Son düzenleme:
Valla Rubio için claimde bulunmuştum ben, Murat waiver'da yukarda olduğundan o kapmış :D Sakatlık durumu henüz belli olmasa da bir kişilik sakat kontenjanı pek sıkıntı yaratmaz. Rubio varken Rubio oynar 30+ dk sürelerle. Dunn daha ileriye yönelik bir yatırım Minnesota için. Rubio'yu takaslama durumları olursa all-star arasından sonra ciddi süre almaya başlayabilir ama. Minnesota muazzam potansiyelli bir takım ya. Önümüzdeki 3-4 yılın kadrosuna bakıyorum şöyle; Dunn - LaVine - Wiggins - Dieng - Towns :tranquillity:

Geri
Üst Alt