Furkan Basrık
Parçalı Üye
- 11 Mart 2012
- 4.364
- 5
- 288
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kimi vercen kiVersene koriyi bana
General Mobile 4G cihazımdan gönderildi
suslanBizim draftta myles turner 60. Sıradan seçilmiş. Bu adam nasil o kadar arkaya kalmis ki?bir de afkye gitmis yoksa secilmiyormus da daha:asd22:
Bir de draftta katilmayan adam lig 2.si su an :asd22:
tskGasol bir maç oynar bir maç oynamaz, lopez her an sakatlanıp sezonu kapatabilir, wall da cp3den üstün bir adam. Whiteside desen tam bir canavar. Griffin 3 hafta oynamayacak diye bu kazığa göz yumamam. Veto.
Millet uyuyor helal olsun. Gokhani el birliğiyle sampiyon yaptınız. Bu takasi ben yapsam beş sayfa tartisirdiniz.
Diger gökhan laBenimle ne alakası var oğlum? Takası yapan ben değilim ki
Ayrıca telefondan app'ı sildiğim için son iki haftadır sadece haftalık kadroları kürüyorum, pek ilgilenemedim. Ama siz görmüyoruz mu la bu takası. Nasıl veto etmediniz şaşırdım doğrusu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Takasi ben teklif ettim de iyiydim baya o gun
Vetolanir diye de cok umursamamistim murat hakli bu durumda
Senlik bisey yok ben yaptim teklifi tabi kabul etcen ben olsam bende ederdimBu şekilde yazıp ortadaki haksız benmişim gibi lanse edilmesi rahatsız etti ve üzdü beni açıkçası.Normalde birşey yazmayacaktim fakat öyle şeyler söylenip sen de böyle konuşunca birşeyler yazmak zorunda kaldım.
Murat Kara
Bu sezon da bu takas oldu diye ağlayıp oyunu bırakacaksın sandım bir an.Eheheh şaka murat kardeş kırılma.Ama ortada istatislikler varken algı operasyonu yapıp beni de kırma.
Öncelikle son 2-3 sezonda Whiteside ve Griffin o bahsettiğin isimlerden 100 maçtan daha fazla mac kaçırmış, hali hazırda biri de sakat zaten geçen sene de sakatti hep.Yani oynadıkları maçlara bakarsan sakatlık riskini kimin aldığını görürsün. Ayrıca currentlere bakarsan da o bahsettiğin iki isimden kimin daha üstün olduğunu görürsün.Zaten normalde olan bir takas değil bu Paul Wall dan biraz üstün,Whiteside Lopez den biraz üstün.Dengeyi bozan taraf Griffin Gasol ama dediğim gibi o konuda da adam sakat zaten şu an, geçen sene de sakatti ve bu seneyi nasıl ve ne kadar oynayıp kapatacak soru işareti.Bu etmenlerle ve uğur un playoff için Griffin ı takaslamak istemesıyle ucurum olmadığını,karşılıklı artı eksi riskler olduğunu düşünüp kabul ettim teklifi.
Durum budur yani yeni yılınızı kutlarım,öpüyorum.
Bu şekilde yazıp ortadaki haksız benmişim gibi lanse edilmesi rahatsız etti ve üzdü beni açıkçası.Normalde birşey yazmayacaktim fakat öyle şeyler söylenip sen de böyle konuşunca birşeyler yazmak zorunda kaldım.
Murat Kara
Bu sezon da bu takas oldu diye ağlayıp oyunu bırakacaksın sandım bir an.Eheheh şaka murat kardeş kırılma.Ama ortada istatislikler varken algı operasyonu yapıp beni de kırma.
Öncelikle son 2-3 sezonda Whiteside ve Griffin o bahsettiğin isimlerden 100 maçtan daha fazla mac kaçırmış, hali hazırda biri de sakat zaten geçen sene de sakatti hep.Yani oynadıkları maçlara bakarsan sakatlık riskini kimin aldığını görürsün. Ayrıca currentlere bakarsan da o bahsettiğin iki isimden kimin daha üstün olduğunu görürsün.Zaten normalde olan bir takas değil bu Paul Wall dan biraz üstün,Whiteside Lopez den biraz üstün.Dengeyi bozan taraf Griffin Gasol ama dediğim gibi o konuda da adam sakat zaten şu an, geçen sene de sakatti ve bu seneyi nasıl ve ne kadar oynayıp kapatacak soru işareti.Bu etmenlerle ve uğur un playoff için Griffin ı takaslamak istemesıyle ucurum olmadığını,karşılıklı artı eksi riskler olduğunu düşünüp kabul ettim teklifi.
Durum budur yani yeni yılınızı kutlarım,öpüyorum.
Takas geçtikten sonra piyasaya cikmissin. Iki gündür yoktun konuyu uplamayim da kimse görmeden sessizce geçsin dedin herhal. Hehe şaka yaptım kırılma.
bana böyle teklfierle gelmiyorsun karşimTakasi ben teklif ettim de iyiydim baya o gun
Vetolanir diye de cok umursamamistim murat hakli bu durumda