7. Geleneksel Yahoo Fantasy Basketball

Bu rest isinin de iyice suyunu cikardilar. Evans daha dun ilk macina cikti 11 dk sure aldi bugun rest ?????? cok yorulmustur tabi adam ?????? irving 2 macta da dinlendirildi. Rakipte de butun gtdler oynasın aga sansimiz yok ??????

Bu rest isinin de iyice suyunu cikardilar. Evans daha dun ilk macina cikti 11 dk sure aldi bugun rest ������ cok yorulmustur tabi adam ������ irving 2 macta da dinlendirildi. Rakipte de butun gtdler oynasın aga sansimiz yok ������

Irving'e bir şey diyemem bence de abartı ama Tyreke'in dinlendirilmesi normal. Diz ameliyatından döndü çok tedbirli davranıyor New Orleans. Geçen sene aynı şekilde sezonu kapatmıştı. Yoğurdu üfleyerek yiyorlar :D

Irving'e bir şey diyemem bence de abartı ama Tyreke'in dinlendirilmesi normal. Diz ameliyatından döndü çok tedbirli davranıyor New Orleans. Geçen sene aynı şekilde sezonu kapatmıştı. Yoğurdu üfleyerek yiyorlar :D

10ar dk süreyle yavaş yavaş arttırılması lazım bence süresinin.
Noel kimdeydi patlayacak gibi uzun süre sakatlıktan döndükten sonra 8dk oynamış ve yönetim veryansın etmiş.Takas olursa gittiği takımda anca öyle iş yapar.OKC'de isterim gelsin yarın başlasın.
Bu arada takas isteyen yok mu?Westbrook-Capela falan?

10ar dk süreyle yavaş yavaş arttırılması lazım bence süresinin.
Noel kimdeydi patlayacak gibi uzun süre sakatlıktan döndükten sonra 8dk oynamış ve yönetim veryansın etmiş.Takas olursa gittiği takımda anca öyle iş yapar.OKC'de isterim gelsin yarın başlasın.
Bu arada takas isteyen yok mu?Westbrook-Capela falan?
Wb capela wall hassan guzel teklifti bence

General Mobile 4G cihazımdan gönderildi

Geçen haftaki rezaletten sonra yaptığım toplantı ise yaramış. Bu hafta şov yaptık. 70 üçlük, 660 kusur sayı ile rekor kırdık herhal. Aferin.

Dün Westbrook griffin takas teklifi gelmis teklifi düşünürken gfiffin sakatlandi.
Capelaya hala asiatci arıyorum.

Güzel bir galibiyetlen yolumuza devam ediyoruz :D

Griffin 1.5 ay felan yok.

Takım oturdu arka arkaya galibiyetler gelmeye başladı.

Devin booker karsiligi eli ayağı düzgün bir C verebilecek varsa konuşalım.

Geri
Üst Alt