- 4 Ağustos 2009
- 83.670
- 62.315
- 5.093
Bana yolla rengimOh be geldi sonunda Tyreeke Evans
Westbrook'un içinde olduğu bi takas teklifi yollamıştım kabul edilmemiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana yolla rengimOh be geldi sonunda Tyreeke Evans
Westbrook'un içinde olduğu bi takas teklifi yollamıştım kabul edilmemiş
Bana yolla rengim
Giannis bey hariç diğerleriyle birşey yapalım istersenGiannis-Teague-Dennis
bu adamlar hoşuma gitti sendekilerden.
Giannis bey hariç diğerleriyle birşey yapalım istersen
Bu rest isinin de iyice suyunu cikardilar. Evans daha dun ilk macina cikti 11 dk sure aldi bugun rest ������ cok yorulmustur tabi adam ������ irving 2 macta da dinlendirildi. Rakipte de butun gtdler oynasın aga sansimiz yok ������
Irving'e bir şey diyemem bence de abartı ama Tyreke'in dinlendirilmesi normal. Diz ameliyatından döndü çok tedbirli davranıyor New Orleans. Geçen sene aynı şekilde sezonu kapatmıştı. Yoğurdu üfleyerek yiyorlar![]()
Wb capela wall hassan guzel teklifti bence10ar dk süreyle yavaş yavaş arttırılması lazım bence süresinin.
Noel kimdeydi patlayacak gibi uzun süre sakatlıktan döndükten sonra 8dk oynamış ve yönetim veryansın etmiş.Takas olursa gittiği takımda anca öyle iş yapar.OKC'de isterim gelsin yarın başlasın.
Bu arada takas isteyen yok mu?Westbrook-Capela falan?
Şans, benim takım da çok kötü bu hafta.Wbye bak be asistte kesin kaybettim gözüyle bakarken öne gecirdi:asd22:
Şans, benim takım da çok kötü bu hafta.
kritk günn onatt
Teklife cevap bekliyorum furkancimBu sakatliklar da hep beni mi bulur arkadas.bugun de howard kadro dışı kaldi:asd22: