7. Geleneksel Yahoo Fantasy Basketball

Lin morris covington crowder mirotic ücreti mukabilinde takaslik

Sakatlık durumunda haklısın. O riski alam gerekti. Çünkü sağlıklı olduklarında vereceklerini düşününce o riski ister istemez alıyorsun.

Teague konusunda katılmıyorum. Indiana'nın sezon öncesi maçlarını takip ettim. Indianapolis kendi şehri zaten. Takımı sahiplenmiş belli. Dümen elinde çok iyi yönetiyor takımı.

Drummond ribaund dışında nasıl birşey vermiyor? :red: Adamın sadece bariz ft problemi var. Diğer yönden sayı ve ribaund olarak harikulade bir oyuncu. Buna iyi derece olan blok özelliğini de ekleyebiliriz. Harikulade bir hamle bence. Taş gibi adam.

ya drummondu tartıssak ortak noktaya varamayız :D eger ftyi gözden cikardiysan ne biliyim rubio rondo falan aldiysan anlarim iyi secim olur

rebde ekstra getiriyor diger uzunlara göre blokta biraz ekstra getiriyor sayisi bence normal uzunlar kadar, normal ftli takıma almam mesela onu da tartışılan şey sonucta

teague konusunda hakli olabilirsin izlemedim kanka sadece yeni takim falan zorlanir belki dedim he hometownsa sıkıntı yok

Draft öncesi düşündüklerimi gerçekleştirememiş olsam da Kawhi önderliğinde gayet mütevazi bir kadro kurduk, ben memnunum.

PQJ4BN.png

Harden ve Westbrook'un senesi olacak gibi 1-2 olsam onları alırdım.

11. sıraya rağmen C.Paul ve Lowry fena olmadı.P.Gasol,B.Lopez,Hayward,Gay,M.Ellis,Clarkson,Turner gibi değerli parçalar var.Dellavedova ve C.Lee steal olur umarım ilk 5 çıkacaklar rolleri artacak.Deng ve A.Johnson da fena değil.Genel olarak içime sindi gibi sakatlıksız bir sezon olur umarım.

Son düzenleme:
Bir şey kalmıyor. En baştan ne alırsan öyle gitti. Durant kaldı bana Westbrook sevdasına düşünce bizimkilerden biri, bu arada 2 den Carmelo 3 ten Eric'i aldım.

Westbrook varken Durant'e gitmem.Durant-Curry-Klay birbirlerinin istatistiği çalabilir zaten sıkıntılı onlar.Ben oradan Zazayı çaldım belki tek uzun bi şeyler yapar.

Westbrook varken Durant'e gitmem.Durant-Curry-Klay birbirlerinin istatistiği çalabilir zaten sıkıntılı onlar.Ben oradan Zazayı çaldım belki tek uzun bi şeyler yapar.

Curry Durant Klay üçlüsünden en avantajlı çıkan Draymond olur bence. İkinci tura sarksa onu alacaktım ama bana gelene kadar gitti çoktan. Defansif sorumluluğu artacağı gibi asist ortalamasında da geçen senenin üzerine koyabilir. Westbrook ile triple double ortalamasını kovalarlar :D

Westbrook-Irvıng-Redick-Bazemore-Howard-W.matthews-D.Jordan-Capela-Mudiay-Zaza-Tyreke Evans ve 2 çaylak Kris Dunn-Thon Maker
Kris Dunn'dan umutluyuz bakalım yılın ROY adayları arasında gösteriliyor.Rubio'yu kesecek gibi de duruyor.

Şaka mısınız oğlum siz :D Ben iptal ben şokk :(

2016-2017 şampiyonu Kentucky'i şimdiden kutlarım

Dün Ibaka'yı alsam mı almasam mı çok düşünmüştüm gece yardırmış adam :red:

Add-drop hakkı yine 3 mü? 3se gelin 4 yapalım, fa bu kadar güzelken :D

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

FA dan şu an oyuncu alabiliyormuyuz

<21.05.17-----20.45>
Şampiyon CİMBOM!

Geri
Üst Alt