7. Geleneksel Yahoo Fantasy Basketball

Şu oyunun rank sistemini hala anlamadım.Jaka Layman nasıl 7. rankta :asd22: Westbrook'un 16. sıra olması toyla alakalı herhalde ama kime sorsan herkes wbti seçer.

Murat Kara ergin ataman vol2 :asd22: bütün kadroyu değiştirdin herhalde :asd22:
Takas yapasım var ama oyuncularıma kıyamıyorum ya.Şunu çıkartayım dediğim bi adam yok.Capela Redick bazemore düşünebilirim belki takaslarda.

Murat Kara ergin ataman vol2 :asd22: bütün kadroyu değiştirdin herhalde :asd22:
Takas yapasım var ama oyuncularıma kıyamıyorum ya.Şunu çıkartayım dediğim bi adam yok.Capela Redick bazemore düşünebilirim belki takaslarda.

Howard'ı ver bana.

Deron Williams'ı veririm. Howard için ! Asisti de sayısı da iyi bana da ribaundçu lazım.

Alan razı veren razı niye vetoluyonuz olum :D

Zaten draftı kaçırdık bi takas yapalım dedik onu da vetoladınız. Ben free takılcam ya bundan sonra. Teklif falan yapmayın boşuna.

Alan razı veren razı niye vetoluyonuz olum :D

Zaten draftı kaçırdık bi takas yapalım dedik onu da vetoladınız. Ben free takılcam ya bundan sonra. Teklif falan yapmayın boşuna.

Bana da mı lololo? :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

Westbrook-Howard-Jordan sağlıklı olduğu sürece zannımca ribaunddan maç vermem.Capela ve Larry Nance Jr'den de destek geliyor.
Capela-Jordan-Howard sağlıklı olduğu sürece ftden de maç alamam ama herhalde :asd22: Gerçi Howard bu sene toparlamış ciddi anlamda ftyi.Yine kabul edilebilir bir yüzdeyle oynuyor

Westbrook-Howard-Jordan sağlıklı olduğu sürece zannımca ribaunddan maç vermem.Capela ve Larry Nance Jr'den de destek geliyor.
Capela-Jordan-Howard sağlıklı olduğu sürece ftden de maç alamam ama herhalde :asd22: Gerçi Howard bu sene toparlamış ciddi anlamda ftyi.Yine kabul edilebilir bir yüzdeyle oynuyor
Bak şu üç ribandcudan birini bana verebilirsin. FT'ni düzeltmen içinde Deronu veririm. Ayrıca 2-2 de olabilir. Bir düşün istersen takas teklifimi ! :)

Bak şu üç ribandcudan birini bana verebilirsin. FT'ni düzeltmen içinde Deronu veririm. Ayrıca 2-2 de olabilir. Bir düşün istersen takas teklifimi ! :)

Benim ft o 3ünden 1'i olduğu sürece asla düzelmez.O yüzden çok ftmi düzeltmeye çalışmıyorum.Williams geçen yıl bendeydi çok güvenilmez bir oyuncu.1 maç sakat 1 maç sağlıklı.1 maç oynasa bile zarar fg top kaybı falan bazen de çok iyi maçlar çıkartıyor.Yani iki ucu keskin bıçak :D Şimdi baktım durumu da maç saatinde belli olacakmış zaten.Williams'a vereceğim oyuncu capela olur.

Geri
Üst Alt