Furkan Basrık
Parçalı Üye
- 11 Mart 2012
- 4.364
- 5
- 288
Şu oyunun rank sistemini hala anlamadım.Jaka Layman nasıl 7. rankta :asd22: Westbrook'un 16. sıra olması toyla alakalı herhalde ama kime sorsan herkes wbti seçer.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
layman 5 3p ortalamayla falan oynuyor teorik olarak ondanŞu oyunun rank sistemini hala anlamadım.Jaka Layman nasıl 7. rankta :asd22: Westbrook'un 16. sıra olması toyla alakalı herhalde ama kime sorsan herkes wbti seçer.
evetbanalayman 5 3p ortalamayla falan oynuyor teorik olarak ondan![]()
ucreti mukabilinde herkesi veririm düzgün teklifle gel vereyim prensesevetbana
hasanı
ver
butlergordonbirdesaksoucreti mukabilinde herkesi veririm düzgün teklifle gel vereyim prenses
General Mobile 4G cihazımdan gönderildi
osaksoylagitvarejaoalbutlergordonbirdesakso
çaklışır
Murat Kara ergin ataman vol2 :asd22: bütün kadroyu değiştirdin herhalde :asd22:
Takas yapasım var ama oyuncularıma kıyamıyorum ya.Şunu çıkartayım dediğim bi adam yok.Capela Redick bazemore düşünebilirim belki takaslarda.
Howard'ı ver bana.
Alan razı veren razı niye vetoluyonuz olum
Zaten draftı kaçırdık bi takas yapalım dedik onu da vetoladınız. Ben free takılcam ya bundan sonra. Teklif falan yapmayın boşuna.
Curry 10'da 0 3'lük atmış![]()
1'den Harden'ı seçmediğime pişmanım vallaBen olsam takaslarım Curry'i.
Sent from my iPhone using Tapatalk
1'den Harden'ı seçmediğime pişmanım valla
Deron Williams'ı veririm. Howard için ! Asisti de sayısı da iyi bana da ribaundçu lazım.
Bak şu üç ribandcudan birini bana verebilirsin. FT'ni düzeltmen içinde Deronu veririm. Ayrıca 2-2 de olabilir. Bir düşün istersen takas teklifimi !Westbrook-Howard-Jordan sağlıklı olduğu sürece zannımca ribaunddan maç vermem.Capela ve Larry Nance Jr'den de destek geliyor.
Capela-Jordan-Howard sağlıklı olduğu sürece ftden de maç alamam ama herhalde :asd22: Gerçi Howard bu sene toparlamış ciddi anlamda ftyi.Yine kabul edilebilir bir yüzdeyle oynuyor
Bak şu üç ribandcudan birini bana verebilirsin. FT'ni düzeltmen içinde Deronu veririm. Ayrıca 2-2 de olabilir. Bir düşün istersen takas teklifimi !![]()