7. Geleneksel Yahoo Fantasy Basketball

Uzun olarak belki leuer verebilirim karsiliginda iyi bi sey gelirse. Ayrica isteyen varsa crabbe da verebilirim

Uzun verilir

General Mobile 4G cihazımdan gönderildi

Uzun verilir. Bogut-Pachulia-Faried-Mozgov var. Seç beğen al tabii ki ücreti mukabilinde iyi bir teklife uzun verilir.

Bu hafta fikstür ne sacma ya. Butun maclar ayni gunlerde oynaniyor. Benchte adam kaliyor. Murat da iyi sansliydi bu hafta o kadar sakata ragmen benim takimda cok vasat alti kaldi.

6 kişiye teklif yolladım. Kiminiz direk reddedecek, kiminiz biraz düşünecektir sanıyorum. Geri dönüşleri bekliyorum :D

Bu sene kaçırdım ya üzüldüm valla :( Evlilik, iş falan derken insan uzaklaşıyor artık böyle şeylerden..

Takimimin asist sayisinin yarisini westbrook yapmis bu hafta ?????? destek cikacak birini bulmam lazim

Jeremy lamb sonunda patlamasıni yaptı. 2 yıldır iyi oyuncu diyoruz adam hala FA ??????. Bakalım sonraki maclarinda nasıl performans gosterecek. Mip adayimdi bu sene ama sakatlikla girdi seneye

Geçtiğimiz haftayı da üstünlükle kapatmışız. Tuncay'ı tokatlaşım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dolu dizgin ilerliyor şanlı Medellín'imiz, nazar değmesin. Yeni rakibimiz ligin yine çıkıştaki ekiplerinden, "Ninja Turtle" önderliğindeki TripleBrook Team :asd22: Westbrook'un bu hafta 4 yerine 3 maçı olması en büyük tesellimiz :D

Dolu dizgin ilerliyor şanlı Medellín'imiz, nazar değmesin. Yeni rakibimiz ligin yine çıkıştaki ekiplerinden, "Ninja Turtle" önderliğindeki TripleBrook Team :asd22: Westbrook'un bu hafta 4 yerine 3 maçı olması en büyük tesellimiz :D

Baba ne cikisi? Ilk hafta haric kalan maclari 6 ve 7 ile kazandim ilk hafta 8 1 ile bozguna ugramistim? dedigin gibi westbrookun 3 mac olmasi ve evansin sakat olmasi hala sikinti yasatacak. 9 0 falan bile gelebilir.

Baba ne cikisi? Ilk hafta haric kalan maclari 6 ve 7 ile kazandim ilk hafta 8 1 ile bozguna ugramistim������ dedigin gibi westbrookun 3 mac olmasi ve evansin sakat olmasi hala sikinti yasatacak. 9 0 falan bile gelebilir.

Ee tamam işte belli bir çıkış var yanlış mı söyledim? :D Fikstür olarak benim ufak bir avantajım var gibi. Isaiah ve DeMarcus'un 4'er maçları var örneğin. Ama her şey çıkabilir sonuç olarak, bakalım nasıl geçecek.

Bu haftayı 3 ribaund farkla mağlup kapattık. 4 tane uzuna rağmen neyse önümüzdeki maçlara bakacağız.

Geri
Üst Alt