- 30 Ağustos 2009
- 30.116
- 19.971
- 2.393
Yalnız berabere kalsaydık linç yiyecekti muhtemelen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle doğru tespit, ama bu kertenkele yüzünden öldüm öldüm dirildim bugün.Onyekuru yerine Babel olsaydı o pozisyonlara da giremezdik.Aklınıza getirin o gol attığı pozisyonu babel topu taç çizgisine surerdi.
Reis adam hint fukarası gibi kalmis sitmadan sonra düzelir biraz şans tanı be.Olmasa gol pozisyonuna giremeyecez, becerikli olsa farka gidecez
Zor değil şampiyonluğa bakar kral be. Şampiyon kadrodan feghouli ve belhanda'yi da satarız Heralde artık. Taraftarlarimiza da iş dusuyor. Resmen biz bitiriyoruz piyasalarini.Bir şekilde bonservisini almak lazım ama zor
Bu ligin bugu hızlı kanat oyuncuları. Sene sonu inş alırız kendisini. Sağ tarafada bu ayarda biri biraz daha tekniğini bulursak. Ligi daha erken bitiririz.
Valla iyi dedin heis. Psv memnun değil filan diyorlardı son durumunu bilmiyorumBruma reisi de çağırsak sağlı sollu Henry Bruma kanatlarına ne dersiniz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Onyenin son vuruslarida iyi ama bazen kaciriyor ve bence daha genc 2 veya 3 sene sonra daha net bi oyuncu olacak bence Bizim Senelerdir Brumadan bekledigimiz katkiyi Onyekuru 2 senede verdi ve Verecek kalaeye gidemeyen takim Onye Geldiginden beri cilgin atiyor ve kaciriyorDur, klasik bir yorum yapasım geldi. Bu adamın son vuruşu iyi olanı 70 milyon euro.![]()