Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 51.994
- 33.492
- 3.073
fazla top atamadık ve nazım'a üstünlük kuramadı
nazım karısı yaptı onyekuruyu
nazım karısı yaptı onyekuruyu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda oynasın diye sağ da kitlendi kaldı. Müthiş etkili oynamadı belki ama fazlasıyla fark yaratıyor oyunumuzda. Pozisyonu da buldu atamadı. Sağlık olsun.Savunma arkasına top atılmadı maç boyunca. Ortada açılmadı. Bilerek yapmadık sanırım. Onyekuruda bu yüzden etkisiz gözüktü.
Arda oynasın diye sağ da kitlendi kaldı. Müthiş etkili oynamadı belki ama fazlasıyla fark yaratıyor oyunumuzda. Pozisyonu da buldu atamadı. Sağlık olsun.
GSC Mobile App
70 geçti Arda çıktığında. Hoca Arda'yı çok seviyor ama bu işleri artık bu seviye profesyonellikte yapmaması lazım39. dakikada Ardanın dili dışarıdaydı. İkinci yarı yerine ya Ömer Bayram yada Keremle başlar diye düşünüyordum, 60 küsüre kadar Arda devam etti. Yürüyordu son dakikalarda. Fatih Terim'in inadı biraz.
Psikolojik reaksiyon olarak 3.kez üst üste Onye'den gol yememek için uğraştılar işte 3 kişi adama bastı zaman zaman ama biz gol atmayı bildik çok şükür..Bu maçta etkisiz gözükmesi normal, kaç aydır oynamayan adam ayağının tozuyla 3. maça çıktı
Bence geldiğinden beri en verimli maçlarından birini çıkardı arda. Herkes geldiğinde yedek oturacağı ı düşünüyordu. Sahada bence yaptıklarıyla bi şekilde 11 i hakkediyor. Saha dışında da fazlasıyla yararlı gibi duruyor. Ömer kafası önde koşan ve en ufak temasta düşen bi adam. Sevmiyorum o adamı. Bi an önce de gider umarım.39. dakikada Ardanın dili dışarıdaydı. İkinci yarı yerine ya Ömer Bayram yada Keremle başlar diye düşünüyordum, 60 küsüre kadar Arda devam etti. Yürüyordu son dakikalarda. Fatih Terim'in inadı biraz.
Bence geldiğinden beri en verimli maçlarından birini çıkardı arda. Herkes geldiğinde yedek oturacağı ı düşünüyordu. Sahada bence yaptıklarıyla bi şekilde 11 i hakkediyor. Saha dışında da fazlasıyla yararlı gibi duruyor. Ömer kafası önde koşan ve en ufak temasta düşen bi adam. Sevmiyorum o adamı. Bi an önce de gider umarım.
Kerem in daha fazla maç oynamasıni bende isterim.
GSC Mobile App
yanlış maçı mı izledin reyzÇok büyük bir silah.
Nazım'da Caner'de çıkamadılar doğru dürüst. Hele Caner hiç çıkamadı.
Caner ilk yarı kaç defa çıktı yav?yanlış maçı mı izledin reyz
Sen ebu cehil misin?Caner ilk yarı kaç defa çıktı yav?
tövbe tövbeSen ebu cehil misin?