#7 Henry Onyekuru

fazla top atamadık ve nazım'a üstünlük kuramadı

nazım karısı yaptı onyekuruyu

Savunma arkasına top atılmadı maç boyunca. Ortada açılmadı. Bilerek yapmadık sanırım. Onyekuruda bu yüzden etkisiz gözüktü.

Savunma arkasına top atılmadı maç boyunca. Ortada açılmadı. Bilerek yapmadık sanırım. Onyekuruda bu yüzden etkisiz gözüktü.
Arda oynasın diye sağ da kitlendi kaldı. Müthiş etkili oynamadı belki ama fazlasıyla fark yaratıyor oyunumuzda. Pozisyonu da buldu atamadı. Sağlık olsun.

GSC Mobile App

Kötü macinda bile gol atiyordu. Sag tarafta caner sol tarafta Nazim cikamadi hic

Arda oynasın diye sağ da kitlendi kaldı. Müthiş etkili oynamadı belki ama fazlasıyla fark yaratıyor oyunumuzda. Pozisyonu da buldu atamadı. Sağlık olsun.

GSC Mobile App

39. dakikada Ardanın dili dışarıdaydı. İkinci yarı yerine ya Ömer Bayram yada Keremle başlar diye düşünüyordum, 60 küsüre kadar Arda devam etti. Yürüyordu son dakikalarda. Fatih Terim'in inadı biraz.

39. dakikada Ardanın dili dışarıdaydı. İkinci yarı yerine ya Ömer Bayram yada Keremle başlar diye düşünüyordum, 60 küsüre kadar Arda devam etti. Yürüyordu son dakikalarda. Fatih Terim'in inadı biraz.
70 geçti Arda çıktığında. Hoca Arda'yı çok seviyor ama bu işleri artık bu seviye profesyonellikte yapmaması lazım

POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence geldiğinden beri en verimli maçlarından birini çıkardı arda. Herkes geldiğinde yedek oturacağı ı düşünüyordu. Sahada bence yaptıklarıyla bi şekilde 11 i hakkediyor. Saha dışında da fazlasıyla yararlı gibi duruyor. Ömer kafası önde koşan ve en ufak temasta düşen bi adam. Sevmiyorum o adamı. Bi an önce de gider umarım.

Kerem in daha fazla maç oynamasıni bende isterim.

GSC Mobile App

Bence geldiğinden beri en verimli maçlarından birini çıkardı arda. Herkes geldiğinde yedek oturacağı ı düşünüyordu. Sahada bence yaptıklarıyla bi şekilde 11 i hakkediyor. Saha dışında da fazlasıyla yararlı gibi duruyor. Ömer kafası önde koşan ve en ufak temasta düşen bi adam. Sevmiyorum o adamı. Bi an önce de gider umarım.

Kerem in daha fazla maç oynamasıni bende isterim.

GSC Mobile App

Allah korudu da Ömer girmedi zaten.. Ben klasik Terim hareketi olarak alır diye düşünmüştüm.

Her zaman büyük bir silah her dakika saniye gol atabilme pozisyona girebilme ihtimali var.

Nazım üstünlük kurdu ama oyundan çıkana kadar Nazım ileri çıkamadı.
Çıksa: Onyekuru'dan koşu var

Geri
Üst Alt