#7 Henry Onyekuru

Herif haftalardir 3 puan aldiriyor, gecen hafta penaltiyi almasa en basitinden 3.siradaydik.

Her gol atamadigi macta gommeye calisanlar ciddi art niyetli.

Kaldi ki bugun de penalti yapildi adama.
Her gol atamadığı maçta eleştirilmesi çok doğal acımasızca eleştiriliere bende karşıyım bu arada ama kendisini öne çıkaran özelliği skorerlik zaten e bulduğunu atamazsa ne anladım bu işten.

Bide bu kadar kaçırınca takım arkadaşları ister istemez etkileniyor maalesef buda göz ardı ediliyor.

Bugun maca sarhos ciktigini dusunuyorum sari kafam ama canin sag olsun

şut çalış şut çalışsan a class olacaksın rezil ötesi bitiricilik

Penaltı yaptırsın
Rakip savunmanin dengesini bozsun yeter. Son vuruslari iyi olsa yolu buraya dusmezdi zaten. Faydasi cok şampiyonluğun kilit isimlerinden olucak inşallah .

laubali

Sıtma sonrası maçlardaki gibiydi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Her gol atamadığı maçta eleştirilmesi çok doğal acımasızca eleştiriliere bende karşıyım bu arada ama kendisini öne çıkaran özelliği skorerlik zaten e bulduğunu atamazsa ne anladım bu işten.

Bide bu kadar kaçırınca takım arkadaşları ister istemez etkileniyor maalesef buda göz ardı ediliyor.

E golcün atamadi bugun. Onu elestirdin mi?

Mohamedin pasinda topu önüne alisi guzeldi ama vurus kötüydü.kendisine yapilan penaltıydı.ilkyarinin sonunda emrenin yaptigi ortada ise daha dikkatli olmali ve golu atmalıydı.ikinci yari kotuydu ama onune aldigi bi top vardi,orda yerden plase vurmaliydi.gereksiz ve kotu bi sut atti.

E golcün atamadi bugun. Onu elestirdin mi?
Mostafa çok daha fazla katkı sağlıyo takım oyununa.
Onye second striker gibi oynadığı için skora katkı sağlayamadığı her maç eleştirilicektir maalesef bunun kaçarı yok he tabi net pozisyon bulamazsa bi sıkıntı yok ama sıkıntısı pozisyon bulmak değil hatta en iyi yaptığı iş denebilir.

Mostafa çok daha fazla katkı sağlıyo takım oyununa.

Santrafor gol icin alinir. Gol atamiyorsa once ondan basliycan elestiriye o zaman?

Ama kanat oyuncusu elestiriliyor. Hangi kanat? Daha gecen hafta o penaltiyi almasa Onyekuru bugun kacinci siradaydik?

3. y dük dimi? Sadece gecen hafta olmasa onyekuru, bak onceki.maclari soylemiyorum bile!

Heh simdi anlat hangi katkidan bahsediyorsun?

Santrafor gol icin alinir. Gol atamiyorsa once ondan basliycan elestiriye o zaman?

Ama kanat oyuncusu elestiriliyor. Hangi kanat? Daha gecen hafta o penaltiyi almasa Onyekuru bugun kacinci siradaydik?

3. y dük dimi? Sadece gecen hafta olmasa onyekuru, bak onceki.maclari soylemiyorum bile!

Santrafor gol için alınırsa Diagne neden gitti.

Penaltı aldığı maç ne kadar övüldüyse şimdide bu kadar eleştirilmesi kaçırdığı gollerden sonra normal keza benim anlatmak istediğim şey şu mesela sol kanattan oyun kurulumuna yardımcı olsa,üçgenlerin içinde olsa ,adam eksiltip pozisyon yaratsa skora etki etmese bile eleştirilmez ama Mostafa dediğin adam komple bi topçu gol atmasa dahi her pozisyonun içinde var neredeyse ve takımın hücuma yerleşmesinde baş faktör olan bi adam.Diagne’den önceki ve sonraki maçlara bakarak bunu rahatça söyleyebiliriz zaten.

Santrafor gol için alınırsa Diagne neden gitti.

Penaltı aldığı maç ne kadar övüldüyse şimdide bu kadar eleştirilmesi kaçırdığı gollerden sonra normal keza benim anlatmak istediğim şey şu mesela sol kanattan oyun kurulumuna yardımcı olsa,üçgenlerin içinde olsa ,adam eksiltip pozisyon yaratsa skora etki etmese bile eleştirilmez ama Mostafa dediğin adam komple bi topçu gol atmasa dahi her pozisyonun içinde var neredeyse ve takımın hücuma yerleşmesinde baş faktör olan bi adam.Diagne’den önceki ve sonraki maçlara bakarak bunu rahatça söyleyebiliriz zaten.

Atamiyo ondan.

Penalti disinda kac golu var?

Onyekurunun golleri arasinda penalti yok. Ama Onyekurunun aldigi ve santraforun attigi cok penalti var, bkz gecen hafta kasimpasa, bkz gecen sene falcao nun fenere attigi penalti!

driblinginin olmaması sıkıntı oluyor. her topu ona atıp taşımasını bekliyoruz.

topu sürerek rakibe rahatsızlık verecek bir oyuncu lazım bize. onyekuru'nun da sorumluluğu biraz azalır.

Millet geçen haftayi konusmuyor

Bu maçi konusuyor

Geri
Üst Alt