- 12 Temmuz 2009
- 60.883
- 24.259
- 2.968
Kendine gel aslanim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her gol atamadığı maçta eleştirilmesi çok doğal acımasızca eleştiriliere bende karşıyım bu arada ama kendisini öne çıkaran özelliği skorerlik zaten e bulduğunu atamazsa ne anladım bu işten.Herif haftalardir 3 puan aldiriyor, gecen hafta penaltiyi almasa en basitinden 3.siradaydik.
Her gol atamadigi macta gommeye calisanlar ciddi art niyetli.
Kaldi ki bugun de penalti yapildi adama.
Her gol atamadığı maçta eleştirilmesi çok doğal acımasızca eleştiriliere bende karşıyım bu arada ama kendisini öne çıkaran özelliği skorerlik zaten e bulduğunu atamazsa ne anladım bu işten.
Bide bu kadar kaçırınca takım arkadaşları ister istemez etkileniyor maalesef buda göz ardı ediliyor.
Mostafa çok daha fazla katkı sağlıyo takım oyununa.E golcün atamadi bugun. Onu elestirdin mi?
Mostafa çok daha fazla katkı sağlıyo takım oyununa.
Santrafor gol için alınırsa Diagne neden gitti.Santrafor gol icin alinir. Gol atamiyorsa once ondan basliycan elestiriye o zaman?
Ama kanat oyuncusu elestiriliyor. Hangi kanat? Daha gecen hafta o penaltiyi almasa Onyekuru bugun kacinci siradaydik?
3. y dük dimi? Sadece gecen hafta olmasa onyekuru, bak onceki.maclari soylemiyorum bile!
Heh simdi anlat hangi katkidan bahsediyorsun?
Santrafor gol için alınırsa Diagne neden gitti.
Penaltı aldığı maç ne kadar övüldüyse şimdide bu kadar eleştirilmesi kaçırdığı gollerden sonra normal keza benim anlatmak istediğim şey şu mesela sol kanattan oyun kurulumuna yardımcı olsa,üçgenlerin içinde olsa ,adam eksiltip pozisyon yaratsa skora etki etmese bile eleştirilmez ama Mostafa dediğin adam komple bi topçu gol atmasa dahi her pozisyonun içinde var neredeyse ve takımın hücuma yerleşmesinde baş faktör olan bi adam.Diagne’den önceki ve sonraki maçlara bakarak bunu rahatça söyleyebiliriz zaten.
Santrafor gol icin alinir. Gol atamiyorsa once ondan basliycan elestiriye o zaman?
Ama kanat oyuncusu elestiriliyor. Hangi kanat? Daha gecen hafta o penaltiyi almasa Onyekuru bugun kacinci siradaydik?
3. y dük dimi? Sadece gecen hafta olmasa onyekuru, bak onceki.maclari soylemiyorum bile!
Heh simdi anlat hangi katkidan bahsediyorsun?