#7 Henry Onyekuru

gığıl gığıl oynarken 1 penaltı, 1 asistle gene averajı çözdü hiç yoktan. hiçbir zaman ilk tercihim olmaz ama ciddi iyi hamle oyuncusu kabul etmek gerek.
Evet işte ikinci yarıda sokacaksın oyuna ve yorulmuş rakip savunmayı çözecek adam Onyekuru. Diğer türlü kapalı savunmalara karşı kitlenmesi çok kolay bir adam ve bunu da Kadıköy'deki maçta Fenerbahçe'nin savunmasına karşı gördük. Sonra da diğer takımlar da çözdü adamı savunmayı. İkinci yarılarda iyi oynuyor ama Allah'ı var.

onbir başlamasa dahi mutlaka süre bulacaktır. onsuz bi 3-0'ı bulalım, son 30 dakika falan oynasa yeter.

Artık mümkünse kiralık aşkımız olmasın, hiçbir şeyimiz olmasın

Ben kalmasından yanayım. İlk bizde kendini gösterdiği ama almadığımız sezonda bedava diye Babel'i aldık, sonuç ortada. Kendisine muhtaç kaldık, sezon ortası yeniden getirdik. Bu sezon ilk geldiği zaman hariç kötüydü ama kendini ligde kanıtlamış bir oyuncu ve bonservisi de çok uygun. Biz almasak fb alır kesin.

Büyük ihtimal bitti , hocanın artık bizim oyuncumuz deyişi bu işin bağlayıcılığının olduğunu gösteriyor bence.

Sezona iyi hazırlanıp , sakatlık olayından kurtulmalı bence.

Yoksa kronikleşirse işimiz var cidden.

alınmasından yanayım

ama diğer kanada çalımcı bir adam koyulmalı

onyekuru topu alıp bekin üzerine gidemiyor, geçemeyeceğini bildiği için denemiyor bile.

kerem de o konuda çok iyi değil. mesela bugün babel biraz zorlayıp geçti rakibi ve pozisyon oldu bunlar bizim için. ki aslında o da iyi değildir ama mecbur kaldı ve şansı yardım etti bir kaç kez.

eğer sağ kanada driblingçi, çalımcı bir adam bulursak onyekuru soldan ceza sahasına girişleriyle skorunu yapar yine.

alınmasından yanayım

ama diğer kanada çalımcı bir adam koyulmalı

onyekuru topu alıp bekin üzerine gidemiyor, geçemeyeceğini bildiği için denemiyor bile.

kerem de o konuda çok iyi değil. mesela bugün babel biraz zorlayıp geçti rakibi ve pozisyon oldu bunlar bizim için. ki aslında o iyi değildir ama mecbur kaldı ve şansı yardım etti bir kaç kez.

eğer sağ kanada driblingçi, çalımcı bir adam bulursak onyekuru soldan ceza sahasına girişleriyle skorunu yapar yine.
ben 4-4-2 sisteminde ikinci Forvet olarakda kullanırım Onyekuruyu...Mohamedle çok iyi bir ikili olur bence...Kanatlarda bize lazım olan oyuncular Dribling ve Orta kalitesi iyi oyunculardan olmalı...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Sağ kanada Keita tarzı çalım atabilen,çizgiye kadar inip orta yapabilen bi kanat almayacaksak eğer Onyekuru gibi birini koyacaksak bonserivisini almanın anlamı yok.2 kanat oyuncusunun da birbirinden farklı özelliklere sahip olması lazım ki farklı varyasyonlar yaparak pozisyon üretebilmek gerek.Onyekuru hızı sayesinde başarılı olabilen ve içeri doğru kaçarak başarılı olan biri.Bu yüzden zıt özelliklere sahip birini sağ kanada koyabileceksek ve taktiğimizi bu kanatlara göre yapabileceksek kadroda tutmalıyız.

Geri
Üst Alt