#7 Henry Onyekuru

Yav arkadaş ne alınsın Allah aşkına . Hiç bir esprisi yok hızı dışında. Bizim ligin kalitesizliginden bazı maclar iyi görünüyor. Fransa da gördük çapını. Daha iyisi bulunur bunun rahatlıkla ha bulamayız transferin son günü kiralanır😁 Zaten bizden başka hiç bir klüp almaz. Belki Türkiye de bir kaç takım salça olur. Bu da gider .

Büyük ihtimal bitti , hocanın artık bizim oyuncumuz deyişi bu işin bağlayıcılığının olduğunu gösteriyor bence.

Sezona iyi hazırlanıp , sakatlık olayından kurtulmalı bence.

Yoksa kronikleşirse işimiz var cidden.
Bu dediklerin Terim yeni seçilecek yönetimi beğenirse geçerli rnktş
Zira td değişirse bağlayıcılık falan kalmaz.

Kalmasın gerek yok bu saatten sonra.

Kalmamalı en önemli maçların hiçbirinde ortada yoktu 2 sezondur tamamen hayal kırıklığı. Zaten yönetim mönetim meseleleri derken opsiyon süresi geçecek dahada ısrarcı olmayız. Onyekuru'yu aşırı seven biriydim ama resmen kronik sakata döndü Fransa'da oynamayıp buraya gelme çabası da bence tamamen rahat ortam ve çalışma disiplininden kurtulma isteği yüzünden.

yetenek var ama aşırı gevşek ve ruhsuz halleri oluyor bazen. bu adamın psikolojisini bi türlü çözemedim, çok istikrarsız

Kendisine çok öfkeli olsamda kesinlike kalmalı alınmalı bu sezon özellikle annesinin vefatından sonra kendine hiç gelemedi üstüne sakatlıklar vs.

Hatırladığım tek şey fb golü. Koca bir 0

İyi hoş çocuk ama onun gibi birini bulur muyuz? Bence buluruz. Ama 4 milyona direkt katkı veren alternatifi de patates etmeye gerek yok bence. Alabiliyorsak, alalım ama alacağız illa diye diretmeye de gerek yok.

Bence fiyatı uygun kalmalı ve form tutması beklenmeli. Bak vallahi çeyreğini bile alamayız sonra görürsünüz bunlar alamaz kimseyi. Genç oyuncu sözleşme yapın kalsın.

Yeni bir teknik ekip gelmeden hiçbir transfer işimize yaramayacak. Alsak bir türlü, almasak bir türlü

Geri
Üst Alt