#7 Henry Onyekuru

Maliyeti ne olacak ki bize.
Atıyorum 2 milyon bonservis yillik 1 milyondan 3 senede 5 milyonluk maliyeti varsa onun yerine scout önerisiyle danimarka, norveç, isveç gibi ülkelerden bulunacak oyunculara 5 milyon bonservis 500 bin maaş verilmesini daha mantıklı buluyorum. Hem yeni yabancı kuralina uygun bir araştirma yapilip kendimize mükemmel bir avantaj sağlarız.
0 bonservis 400 bin euro maaşa gelecekse kaçmamalı gerisi veto.

Maliyeti ne olacak ki bize.
Atıyorum 2 milyon bonservis yillik 1 milyondan 3 senede 5 milyonluk maliyeti varsa onun yerine scout önerisiyle danimarka, norveç, isveç gibi ülkelerden bulunacak oyunculara 5 milyon bonservis 500 bin maaş verilmesini daha mantıklı buluyorum. Hem yeni yabancı kuralina uygun bir araştirma yapilip kendimize mükemmel bir avantaj sağlarız.
0 bonservis 400 bin euro maaşa gelecekse kaçmamalı gerisi veto.
2m den asagi para istemez. Yunanistanda en az 2.5 kazaniyodur

Tazı gibi seri herif 4.5 milyon euroya almışlar.

Onyekuru, bruma, garry bi çıkamadık bu döngüden yahu

Afbeelding

adam nasıl bir terimci ise baktı gs olmuyor hocanın memlekete gidiyor hea ://

Evet kendisi adanademirspor'la anlaşmış hayırlısı olsun, bakalım burdan alınmaması, kendisi hakkında çöp eskisi gibi değil yazan arkadaşlar mı haklı çıkacak yoksa benim gibi alınmasını isteyenler mi görücez bu sezon yeterki forma şansı bulsun.

Bizim maclar disinda basarilar kral

İnsanoğlunun bileklerinde kaygan renksiz bir sıvı bulunur buna sinovya denir.

Bu sıvı eklemin kullanımına ve egzersizlere göre 7-25 yaş aralığında en üst seviye verim sağlar.

Fakat hareketsiz maç yapmamış bileklerde sıvı kurumaya ve bileklerdeki esneklik kaybına neden olur. Onyekurunun videolarını izledim sinovya nereyse bitme aşamasına gelmiş. En son etobonun kızının doğum gününde oynarken bileklerinde kütür kütür sesler geliyordu. Uzak dursak iyi olacak
mukemmel bir bilgi. synovia kontroloru olarak atayalim sizi.

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nedir bu pembe kafa sevdası. Aklıma direkt Babel uyuzu geldi.

20220723_175600.webp

Onyekuru'dan Koşu Var :D Şu adamı almamak büyük bi transfer hatası yav :D

Onyekuru’yu neden almadığımızı halen merak ediyorum. Yaşı genç, maaşı uygun, bizi seviyor her zaman skor katkısı yüksek. Yedek bıraksan sorun yapmaz. Babel, Feg gibi sığırlar yedek bekleyeceğine bu beklesin. Evet oyuna katkısı düşük ama kadroda bulunması çeşitlilik açısından çok iyi olurdu. Mal mal işler.

Geri
Üst Alt