- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Pilav üstü kuru
henry onyekuru
henry onyekuru
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam fena bitik öyle böyle değilBu nerden cikti gene? Bunu hala isteyen taraftar ilk geldi zamani hatirliyarak istiyor, adam yunanistan liginde bile birsey yapamis bundan artik bir cacik olmaz
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
2m den asagi para istemez. Yunanistanda en az 2.5 kazaniyodurMaliyeti ne olacak ki bize.
Atıyorum 2 milyon bonservis yillik 1 milyondan 3 senede 5 milyonluk maliyeti varsa onun yerine scout önerisiyle danimarka, norveç, isveç gibi ülkelerden bulunacak oyunculara 5 milyon bonservis 500 bin maaş verilmesini daha mantıklı buluyorum. Hem yeni yabancı kuralina uygun bir araştirma yapilip kendimize mükemmel bir avantaj sağlarız.
0 bonservis 400 bin euro maaşa gelecekse kaçmamalı gerisi veto.
Gitti. Onyekuru lafları geçiyordu zaten.Ads ye gider.
mukemmel bir bilgi. synovia kontroloru olarak atayalim sizi.İnsanoğlunun bileklerinde kaygan renksiz bir sıvı bulunur buna sinovya denir.
Bu sıvı eklemin kullanımına ve egzersizlere göre 7-25 yaş aralığında en üst seviye verim sağlar.
Fakat hareketsiz maç yapmamış bileklerde sıvı kurumaya ve bileklerdeki esneklik kaybına neden olur. Onyekurunun videolarını izledim sinovya nereyse bitme aşamasına gelmiş. En son etobonun kızının doğum gününde oynarken bileklerinde kütür kütür sesler geliyordu. Uzak dursak iyi olacak
Onyekuru'dan Koşu VarŞu adamı almamak büyük bi transfer hatası yav
Yunusla beraber çok can yakarlardı abi![]()
Ben 1 tek Denayer'e hayır derim abiVala ben lemina denayer onyekuru bu 3 ne asla hayır demem birazda duygusal bakıyorum olaya galiba. Yedek de olsalar hep isterim.