#7 Henry Onyekuru

Mağlup olunan maçtan sonra; kel-sırma saçlı/kör-badem gözlü durumu. Alışkınız...
Ben katılmıyorum reis Onyekuru her zaman ihtiyaç en başta bu lige alışkın oynamış kendini ispatlamış ne alacağın belli oyuncudan en başta transfer edilmesi gereken oyuncuydu.

Hep söyledim yine söylüyorum bu herif bu ligin BUG'i .
Hızlı ve atletik kanadın olsun bu ligde her türlü iş yapar.
Biz ise ısrarla futbol aklı ve atletizimi olmayan çalımci bücürlerle ilerlemeye çalışıyoruz

Onyekuru > kerem+Yunus
Onyekuru ve futbol aklı hee

Ah Ahmet ahhh

Sen cezadan sonra çok değiştin

Renkdolar bu sene Onyekuru severlerin ve alınması gerektiğini düşünen renktaşlarım puan kayıpları ve kötü oynanan maçlarda modları şu şekilde olacak ona göre alışın bence

Renkdolar bu sene Onyekuru severlerin ve alınması gerektiğini düşünen renktaşlarım puan kayıpları ve kötü oynanan maçlarda modları şu şekilde olacak ona göre alışın bence

Sırf oda değil renktaş göz ucuyla Adana maçına da baktım, Onyekuru çok hareketli, çok istekliydi ayrıca öyle denildiği gibi sadece açık alanda iyi oynamadı, Sivasspor nasıl kapanıyor bu sene taraftar görür zaten.

Sırf oda değil renktaş göz ucuyla Adana maçına da baktım, Onyekuru çok hareketli, çok istekliydi ayrıca öyle denildiği gibi sadece açık alanda iyi oynamadı, Sivasspor nasıl kapanıyor bu sene taraftar görür zaten.
Renkdo bunu sen ve ben gibi düşünen renktaşlar görüyor. Şimdiden yazayım da arşivde bulunsun gelecek sene sonu haziran ayında onyekuru'yu almak için 40 takla atacağız.

Dün Onyekuru olsaydı futbol olarak çok bir şey fark etmezdi belki evet ama Sergio’nun paslarının birinde yılan gibi defans arkasına sarkar gol ya da asistle fişi çekebilirdi.

Çok dedik şu adamı alın diye ama linç yedik nerdeyse. Neymiş benzer profilde Kerem ve Yunus varmış. Gördük Kerem’i işte. Skorer oyuncu eksiğimiz barizken Onyekuru’ya burun kıvırmak…
GSC futbol üstatlarının bir kaç sayfa önceki yorumları ibretlik.

Onyek her sene kiralansa her sene isterdim. Yukarıda da belirttim hep.

Bu tarz oyuncular ligimiz için kadroda olmazsa olmaz.

yabanci oyuncuyu ilk 11 de oynatmak su sartlarda zor , ya bekin biri yerli olacak yada kaleci. Henryi alsaydik bile mecburen yedek oturacakti.

Onyekuru maçlarda rakibin sağ bekini defanstan çıkarmıyo.Rakip gelecekse diğer kanattan veya ortadan gelmeye çalışıyo bu takım için önemli bi değer.Nazım'ın Rosier'in Ömer Ali'nin Pereira'nın Kamil'in karşısında Onyekuru olduğunda atağa çıkmadığını gördük diğer sağ beklerinde.Bu sezon da öyle Adana Demirspor'un rakiplerinde oynayan sağ bekler hücuma çıkmaz bence.Çok değerli bi kanat oyuncusu.Olympiakos'ta tutmamasının nedeni hocası hem Onyekuruyla hem de Rodriguesle tartıştı oynatmadı.İstemediği tarz kanat oyuncularıymış fırsat transferiydi Adana Demirspor da kaptı Onyekuru'yu bu kadar basit aslında..

Geri
Üst Alt