#7 Henry Onyekuru

Bunlari gel kulahima anlat

Cidden su degisige okkali bir ceza vericek yetkili yok mu burda fazla oldu artik
Değişik senin babandır. Herkesin fikri bir olmak zorunda değil benim futbol görüşüme göre takımda 30 yaş üstü oyuncu 1 belki iki olmalı. sana mı soracağız nasıl futbol görüşümüzün olmasını?

Valla benim kuş olmadığım bellidir de. Senin beyni kuşa taksak ters takla atar reis.

Benim orada ifade ettiğim konu başka. Takımın yaşı yine yukarılara gidiyor emekli veteran takımı olma yolundayız. Onyekuru gibi adamı bedavaya almıyoruz. Mertense dünyaları veriyoruz bu paraların geri dönüşü yok.

Bu paraların geri dönüşü sahada kazanacağımız maçlar ve inşallah şampiyonluk olacak

Mertens yaşlı diye onu kötülemeye gerek yok zira ne katabilecegi ortada.

Elinde Kerem ve Yunus varken Onye alınmasını istemek. :red:
Sonra da niye oyuncu yetişmiyor deniyor. Bazı şeyler gerçekten hiç değişmiyor.

Bu paraların geri dönüşü sahada kazanacağımız maçlar ve inşallah şampiyonluk olacak

Mertens yaşlı diye onu kötülemeye gerek yok zira ne katabilecegi ortada.
Bu takıma en az 3 transfer daha şart oğlu şart ileri uca ofans yönünde hareket getirecek bir oyuncu transfer edilip sol bek takviyesi gelmezse. Devre arası yeni takım kurmaya başlarız gibime geliyor

Valla benim kuş olmadığım bellidir de. Senin beyni kuşa taksak ters takla atar reis.

Benim orada ifade ettiğim konu başka. Takımın yaşı yine yukarılara gidiyor emekli veteran takımı olma yolundayız. Onyekuru gibi adamı bedavaya almıyoruz. Mertense dünyaları veriyoruz bu paraların geri dönüşü yok.
Onye bedava değildi, 4 milyon euro bonservisi.

Nerden çıktı bedava olduğu

Elinde Kerem ve Yunus varken Onye alınmasını istemek. :red:
Sonra da niye oyuncu yetişmiyor deniyor. Bazı şeyler gerçekten hiç değişmiyor.
Onyekuru'yu almazsan Kerem kulübeye bakıp alternatifi olmadığı gibi Ömer Bayram denilen göbekliyi gördümü kendini Ronaldo zanneder sen de her cuma şükür namazı kılarsın kerem bu hafta trip atmasın da düzgün oynasın diye

ergen taraftarlar burada toplanıyor heralde renktas

Çoğu balık hafızalı, son kiralama döneminde bir iki maç dışında bi halta yaramayan adama 4.5m avroyu pahalı bulanları eleştirmek akıl tutulması
38 yasinda diyip gotunden 3 yas uydurup mertens kucumsuyor aklinca drogba 36 sinda geldi bu takima yaptigi etki ortada ki biz juventusun 5 m teklif ettigi adami aldik boru degil bu yav mertens

Reis yapılan transferlerin maliyetlerine göre bedava dedim yanlış anlaşılmasın. Bedava sayılır yani
İlk 11 oynatmayacağın adama 4 bonservis 1.5 maaş az maliyet değil bana göre.

Ben de isterdim ama 4 milyon euroya önceliklerimiz farklı şu an zira kreatif adam gerekiyor bize.

Onyekuru'yu almazsan Kerem kulübeye bakıp alternatifi olmadığı gibi Ömer Bayram denilen göbekliyi gördümü kendini Ronaldo zanneder sen de her cuma şükür namazı kılarsın kerem bu hafta trip atmasın da düzgün oynasın diye
Ben oraya oyuncu alınmasın dediğimi hatırlamıyorum.
Elinde 2 tane sprinter adam varsa gidip bir de 3. bir yabancı versiyonunu almazsın. Gider daha farklı profilde bir oyuncu alırsın.

Geri
Üst Alt