Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 25.447
- 14.064
- 1.728
Bize bedavayami veriyorlardi Henryi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Değişik senin babandır. Herkesin fikri bir olmak zorunda değil benim futbol görüşüme göre takımda 30 yaş üstü oyuncu 1 belki iki olmalı. sana mı soracağız nasıl futbol görüşümüzün olmasını?Bunlari gel kulahima anlat
Cidden su degisige okkali bir ceza vericek yetkili yok mu burda fazla oldu artik
Valla benim kuş olmadığım bellidir de. Senin beyni kuşa taksak ters takla atar reis.
Benim orada ifade ettiğim konu başka. Takımın yaşı yine yukarılara gidiyor emekli veteran takımı olma yolundayız. Onyekuru gibi adamı bedavaya almıyoruz. Mertense dünyaları veriyoruz bu paraların geri dönüşü yok.
Bu takıma en az 3 transfer daha şart oğlu şart ileri uca ofans yönünde hareket getirecek bir oyuncu transfer edilip sol bek takviyesi gelmezse. Devre arası yeni takım kurmaya başlarız gibime geliyorBu paraların geri dönüşü sahada kazanacağımız maçlar ve inşallah şampiyonluk olacak
Mertens yaşlı diye onu kötülemeye gerek yok zira ne katabilecegi ortada.
Onye bedava değildi, 4 milyon euro bonservisi.Valla benim kuş olmadığım bellidir de. Senin beyni kuşa taksak ters takla atar reis.
Benim orada ifade ettiğim konu başka. Takımın yaşı yine yukarılara gidiyor emekli veteran takımı olma yolundayız. Onyekuru gibi adamı bedavaya almıyoruz. Mertense dünyaları veriyoruz bu paraların geri dönüşü yok.
Tam bir garryzekali
Kerem Onyekuruyla rekabette olsaydı bugün son 3 maçtaki gibi salmazdıElinde Kerem ve Yunus varken Onye alınmasını istemek.
Sonra da niye oyuncu yetişmiyor deniyor. Bazı şeyler gerçekten hiç değişmiyor.
Onyekuru'yu almazsan Kerem kulübeye bakıp alternatifi olmadığı gibi Ömer Bayram denilen göbekliyi gördümü kendini Ronaldo zanneder sen de her cuma şükür namazı kılarsın kerem bu hafta trip atmasın da düzgün oynasın diyeElinde Kerem ve Yunus varken Onye alınmasını istemek.
Sonra da niye oyuncu yetişmiyor deniyor. Bazı şeyler gerçekten hiç değişmiyor.
Reis yapılan transferlerin maliyetlerine göre bedava dedim yanlış anlaşılmasın. Bedava sayılır yaniOnye bedava değildi, 4 milyon euro bonservisi.
Nerden çıktı bedava olduğu
38 yasinda diyip gotunden 3 yas uydurup mertens kucumsuyor aklinca drogba 36 sinda geldi bu takima yaptigi etki ortada ki biz juventusun 5 m teklif ettigi adami aldik boru degil bu yav mertensergen taraftarlar burada toplanıyor heralde renktas
Çoğu balık hafızalı, son kiralama döneminde bir iki maç dışında bi halta yaramayan adama 4.5m avroyu pahalı bulanları eleştirmek akıl tutulması
İlk 11 oynatmayacağın adama 4 bonservis 1.5 maaş az maliyet değil bana göre.Reis yapılan transferlerin maliyetlerine göre bedava dedim yanlış anlaşılmasın. Bedava sayılır yani
Onyekudurttu
Beyin yok sende değmezsin38 yasinda diyip gotunden 3 yas uydurup mertens kucumsuyor aklinca drogba 36 sinda geldi bu takima yaptigi etki ortada ki biz juventusun 5 m teklif ettigi adami aldik boru degil bu yav mertens
Ben oraya oyuncu alınmasın dediğimi hatırlamıyorum.Onyekuru'yu almazsan Kerem kulübeye bakıp alternatifi olmadığı gibi Ömer Bayram denilen göbekliyi gördümü kendini Ronaldo zanneder sen de her cuma şükür namazı kılarsın kerem bu hafta trip atmasın da düzgün oynasın diye
Bu paraların geri dönüşü sahada kazanacağımız maçlar ve inşallah şampiyonluk olacak
Mertens yaşlı diye onu kötülemeye gerek yok zira ne katabilecegi ortada.